mandag 17. april 2017

Stellebord brio

Kjøp stellebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stellebord med hyller og skuffer gjør at du har alle nødvendigheter lett tilgjengelig. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Et stellebord er en viktig investering for småbarnsforeldre. Her på Jollyroom har vi et kjempefint utvalg av stellebord i alle mulige varianter, alle sikre og gode og fra kvalitetsmerker som Troll, JLY, Basson Baby, BabyDan og mange fler.

Robust er et vegghengt stellebord i tre, produsert for det offentlige miljøet. Det er utstyrt med en dempende gassfjær og kan derfor enkelt legges sammen og slås ut ved bruk av en hånd. Når bordet legges sammen låses det automatisk. Her kryper barnet selv opp på stellebordet med litt hjelp av en voksenperson. Test av stellebord.


Brio Changing er et godt, bredt trebord med romslig oppbevaringsplass. Brio stellebord har oppbevaringsskuff og to store hyller under. Utvalget i stellebord er stort og vokser hele tiden - alle familier og deres behov ser jo forskjellige ut!

Bor dere lite kan kanskje et vegghengt stellebord være et alternativ, da fester man helt enkelt et utfellbart bord i passe høyde på veggen. Den gode nyheten er at ingen av bordene velter. Når du skal ut og kjøpe stellebord , er det viktig å tenke på at det skal brukes i flere år. De aller fleste bruker bordet helt til barnet slutter med bleie. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Det tidløse skandinaviske design kombineres med ulike funksjoner og stil. Allerede fra den første dag blir stellebordet en viktig plass i hjemmet for deg og din baby. Leker som gir mer enn bare glede Vår tenkemåte. Tidene endrer seg, men den måten barn leker og utvikler seg forblir den samme. Derfor har våre leker rene, enkle design som vekker barns kreativitet og fantasi samtidig som de stimulerer og støtter hvert utviklingstrinn.


I denne kategorien har vi flere forskjellige typer av stellebord , trekk til stellebordsmadrasser, babybaljer og innlegg til badebaljen eller badekaret. Du finner de orginale lekene til lave priser hos oss i Multitrend. Mykt, oppblåsbart og sammenleggbart stellebord er perfekt å ta med når du reiser eller når du skal bort på besøk. BRIO er med i den tidlige fasen av.


Babyens naturlige lyst til å gripe, smake og bite på alt mulig, kan. Sammenlign pris på stellebord. Vi hjelper deg å velge blant varer.

Se beste pris fra over 5butikker. Leter du etter brio stellebord ? Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Søk etter vegghengt stellebord brio på Kelkoo. Nå er frøkna her snart år, men vi bruker det hver eneste dag ennå. BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten.


Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg