onsdag 5. april 2017

Gynekologisk klinikk linderud

Oslo City Legesenter. Det var min første gang på denne klinikken , gruet meg litt til timen. Jeg fikk inntrykk av at legen var veldig grundig, brukte ganske lang tid på meg, er veldig god til å lytte.


IVAR OMSJØ HENIE Lege. Gynekolog og spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer.

Hos vår helprivate gynekologer Gry Warsla og Camilla Stadheim Hellum tilbys raske timer uten henvisning. Her kan du som pasient enkelt bestille legetime, også om du ikke har vært pasient hos oss tidligere. Tidligere pasienter fra praksis på Linderud betaler redusert pris for konsultasjon m ultralyd kr 94-Uteblitt til ikke avbestilt time belastes med kr. Henvisning er ikke nødvendig!


Har noen erfaringer fra dette stedet? Blitt lovet tettere oppfølging,og tidlig UL. Vurderer å ta UL og lignende her istedenfor et sykehus. Noen som har erfaringer derfra?

Pris for vanlig gynekologisk undersøkelse inkludert vaginal ultralyd (undersøkelse av livmor og eggstokker) og celleprøve: kr. Nye pasienter betaler en noe høyere egenandel kr. Ved andre spesielle undersøkelser (biopsi) vil det kunne tilkomme materialpris. Nettstedet vårt benytter informasjonskapsler for å garantere den beste brukeropplevelsen. Ved å fortsette å benytte nettstedet, godkjenner du bruken av informasjonskapsler.


Linderud Senter er et lyst, moderne og trivelig senter med et sterkt lokalt engasjement, og et naturlig samlingspunkt for alle som bor i nærmiljøet. Vi har i dag butikker og er størst på helse og velvære i Groruddalen. Dyktige leger - Moderne lokaler. Vi er blant de klinikkene i Norge som har mest erfaring på dette området. Hårvekst i ansiktet og utsatte steder på kroppen kan begrense livsutfoldelsen.


Porsgrunn, inngang fra hovedekspedisjonen. Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte. Meidell-Vikanes Gyn Klinikk.


Når du kommer til en planlagt time, skal du registrere deg i en selvinnsjekkautomat. Automatene finner du i vestibylen. Når du har fått beskjed om hvilke ventesone du skal til, skal du gå dit og vente der til du blir hentet.


Celleprøve av livmorhalsen kan redde liv.

Unngå livmorhalskreft. Telefontid er mandag til fredag kl. Her vil du få snakke med en sekretær, og det vil bli avtalt tid for forundersøkelse og behandling.


Du trenger ikke oppgi hvorfor du ønsker svangerskapsavbrudd. Mange reiser til eller fra sykehuset med offentlig transport. Det er mulig å ta seg frem til de fleste avdelinger ved St. Olavs hospital med buss, og noen steder med tog. Hvert år fødes det cirka 9. Landets største forskningsmiljøer innen kvinnesykdommer er integrert i klinikken.


Det bidrar til at vi har oppdatert kunnskap på alle fagområder, og at behandlingstilbudene er i front av den medisinske utviklingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg