torsdag 20. april 2017

Mental helses hjelpetelefon

Mental helses hjelpetelefon

Du kan være anonym og vi har taushetsplikt. Vi mener det skal være lov å ha det vanskelig og at mental helse skal være like lett å prate om som fysisk helse. En telefonsamtale eller en melding som kan skille mellom liv og død.


Mental helses hjelpetelefon

Siden da har våre veiledere besvart anrop døgnet rundt, hele året. En tjeneste jeg tror mange av landets innbyggere knytter tillit til. Vi har fast ansette veiledere som betjener våre linjer timer i døgnet, 3dager i året.


Trenger du noen å snakke med? Noen som har tid til lytte, noen som kan gi deg råd og informasjon? Eller bare tilgang til aktuelle nettressurser? Her finner du en liste over hjelpetelefoner og nettsider du kan ty til hvis du trenger råd og veiledning når livet blir for vanskelig.


Mental helses hjelpetelefon

Mental helses hjelpetelefon. Helt tragisk at de ikke kan ha flere folk på de linjene. Vi vet at når vårt nummer dukker opp i mediene,. Hjelpetelefon merker pågang.


Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her. Belgiske medier kobler Børven til storklubb. Folk som poster selvmordstanker på KG blir blant annet anbefalt å ringe dit, noe jeg neppe tror vil gjøre dem noe godt.


Vi jobber for økt åpenhet om psykisk helse, forebygging av psykiske plager og et bedre psykisk helsetilbud. Våre verdier er Mot, Åpenhet og Likeverd. Vårt mål er at alle barn og unge i Norge skal ha en best mulig psykisk helse. Dette er en reklamefilm laget av en gruppe fra andre året på Noroff Fagskole i Bergen.


Telefonen er døgnåpen og helt anonym. Resett følger Vær varsom-plakaten, Redaktørplakaten og Resett-plakaten. Les om hvordan vi tar vare på ditt personvern. Besøk også Resetts livsstilsmagasin Xstra. Noen ganger blir utfordringene for store og noen ganger kan det føles vanskelig å komme videre.


Kanskje trenger du noen å snakke med? Ensomhet og dårlig råd. I høytider er det vanlig å være sammen med andre mennesker. Det kan være selvmor brå og uventet død knyttet til ulykker eller drap, brå barnedødsfall, brå og uventet trussel med fare for liv og helse knyttet til ulykker, overgrep eller vold. Er du bekymret for en venn,.


No, er et tilbud til alle som trenger dele tanker og flelser med noen. Nettjenesten Sidetmedord. Det finnes mange telefontjenester og. Steder du kan henvende deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg