tirsdag 25. april 2017

Pynt til barnedåp

Livet blir det du gjør det til. Vi fikser festen, så kan du tenke på andre ting. Se vårt fantastiske utvalg av kostymer, dekorasjon og festutstyr! Pinatas til feiringen? Finn festdekoret til ditt party.


Stort utvalg farger og former!

I alle farger og fasonger. Vårlig dåpsbor eksklusiv barnedåp for gutt og barnedåp for jente. Lekker dåpspynt: fra baking til servietter og pynt til lokalet! Vimpler, lanterner og ballonger har blitt mer og mer populært og vi anbefaler å gå for noen myke pastellfarger til barnedåpen. Vimpelbannere kan være en perfekt måte å dekorere veggene i lokalet og skape riktig stemning.


Skal du ha barnedåp er du helt sikkert på jakt etter noe lekker pynt og dekorasjon i enten rosa, lyseblått, hvitt eller perlemor. Pynt og dekorasjon til Barnedåp. Her i denne kategorien har vi samlet et stort utvalg av nettopp pynt og dekorasjon til barnedåpen.


Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest.

Her har jeg valgt å pynte bordet uten bordløper, men har istedenfor drysset rosa diamanter på midten av bordet. Har roseblader i vinglassene da jeg synes dette ble utrolig fint og fikk en nydelig effekt på bordet. Brukte smellbonboner til å pynte me synes personlig det er fint å bruke pynt i forskjellige størrelser for å fremheve bordet. Barnedåp er stor dag og den første festen du holder for barnet ditt. Mange ønsker en stor feiring hvor de leier et lokale og bestiller mat.


Da kan du bruke mye tid på detaljer som bordkort, pynt og blomster i tiden før selskapet. Velger du å feire hjemme kan du kose deg med borddekking, pynting og prøve ut ulike løsninger på forhånd. I dag har vi dekket festbord til dåp.


Det viktige i en borddekking er den røde tråden. Gjesteinnlegg – Forberedelser og pynting av barnedåp Jeg har fått den store æren av å få være gjesteblogger på pynttilfest. Jeg er lillesøster til den flotte dama som er hjernen og armene bak pynttilfest.


Det som er fint er at det er ingen fast mal på hvordan man skal dekorere bordet. Det lønner seg å ha god ti så dekk gjerne bordet ferdig dagen før. Sett på dekketøy, glass og servietter så ser du hvor mye plass du har til dekor og pynt. Gode tips og råd for dåpen. Bordkort til barnedåp.


Mangler du inspirasjon til hvordan du lager fine bordkort til barnedåp ? Her finner du varer og idéer med veiledninger så du enkelt kan komme i gang. Fargene kan du selv velge så dine hjemmelagde bordkort passer til din barnedåpsfest og den stemningen du vil skape.

Har du lyst til å lage din egen barnedåpspynt? Hvordan du velger å brette serviettene kommer helt an på hva slags bordkort og pynt du skal ha på bordet. Om du skal ha mye høye dekorasjoner midt på bordet trenger du også litt høyde på servietten, men har du lave dekorasjoner passer det ofte med servietter som ligger. I denne kategorien finner du et stort utvalg av pynt og dekorasjon til din temafest.


Skal stuen forvandles til en VIP lounge eller en Engelsk Julestue anbefaler vi Scene Setters. Skal gangen piffes op til Hawaii- eller Discofesten kan du med fordel bruke en av våre fabelaktige temaplakater. Vi har et stort utvalg av pynt og tilbehør til ditt selskap, enten det er bursdag, bryllup eller annen fest. Samtidig vil servietter og stearinlys, samt små og søte babyfigurer lage et nydelig preg på bordet.


Ifølge Den Norske Kirke er det imidlertid aldri for sent å bli døpt, så sjansen går ikke fra dere selv om dere bestemmer dere for barnedåp når barnet er blitt litt større. Det kan være flere grunner til at nybakte foreldre velger å døpe barnet sitt, fremfor å eksempelvis arrangere en navnefest. Blå blomster til konfirmasjon og barnedåp Planlegger du barnedåp eller konfirmasjon til gutt, har du kanskje oppdaget at det ikke er så lett å finne blå blomster å pynte bordet med.


Men noen er det, og vi forteller deg hvilke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg