torsdag 20. april 2017

Støl i magen gravid 3 trimester

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.

Har følt det sånn i hele dag, enda vondere om jeg trykker (forsiktig) på magen. Babyen har vært ekstra aktiv idag, så kan hende livmoren bare er sliten etter påkjenningen eller? Noen som vet hva dette kan være?


Jeg ønsker meg venninne som jeg kan skravle me gå på kaffe, kanskje dra på turer osv. Lurer på om det er fordi han sparker så mye der eller for at mageskinnet strekker seg mer og mer. I de siste månedene i svangerskapet er er det mange viktige ting du som er gravid bør gjøre. Her er en liste med gode forslag for deg som nærmer deg termin eller er inne i ditt tredje trimester.


Magen min er stram (og det er den definitivt ikke til vanlig) og jeg har oppdaget en teori som tilsier at en viktig grunn til at gravide stryker seg ofte over magen rett og slett er at man føler seg stinn, oppblåst og full i magen , som om man har spist så altfor, altfor mye - for det gjør jeg ofte.

Har også litt murringer i magen , noe jeg har hatt stort sett gjennom hele svangerskapet så langt. Var på ultralyd i forrige uke og alt var normalt da. Er det flere som er det?


Er støl rett over skambenet, på en måte. Vanskelig å forklare, men. Hører med til dette at jeg ikke har trent magen slik at den burde være støl. Hatt så mye vondter de siste dagene.


I lysken og over skambenet. I tillegg har magen blitt skikkelig vond. Vondtene sitter nederst i magen , kjennes ut som muskelvondt. Men jeg har ikke merket spesielt harde kynnere som kunne ha forårsaket dette.


Tredjegangs og helt ukjent følelse. Hvil når du kan De fleste synes magen begynner å bli stor og tung nå, og aktiviteten begrenser seg selv. Har du barn fra før, kan det være vanskeligere å finne tid til å hvile.


Støl nederst i magen Kan dette være et tegn på graviditet? Hvor vanlig er det å få treg mage når man er gravid ?

Treg mage og forstoppelse er en vanlig plage i graviditeten, svært mange gravide opplever dette. Mellom til prosent av alle gravide opplever forstoppelse. Dette er høyere enn forekomsten hos ikke- gravide kvinner på samme alder som til sammenligning er.


Menstruasjonslignende smerter eller uspesifikke magesmerter rett over lysken er vanlig i svangerskapet. Slike smerter er ufarlige og blant de vanligste plagene i svangerskapet. Jeg var på en liten gåtur (ca 30min) med hunden akkurat. Og ca halvveis på turen blir jeg skikkelig øm nederst i magen. Er såpass at jeg nesten ikke får stabba meg framover resten av turen.


Kjennes ut som hele nedre delen er skikkelig øm. Når du har vært gravid i uker veier livmoren 2gram og inneholder dl fostervann. Etter uker er toppen av livmoren omtrent centimeter over navlen. Som regel sjekkes blødninger med ultralyd for å finne årsaken. Det er ikke alltid at gravide blir henvist til ultralyd for små blødninger som antas å være ufarlige.


Sammenlignet med ikke- gravide er gravide oftere utsatt for bukskader, mens de sjeldnere får skader mot brystkassen og hodet. Forklaringen synes å være så enkel som at magen stikker mer ut. Er som sagt gravid i uke 10.


I andre trimester har du også hatt tid til å venne deg til tanken, og fått smakt på ordene ”jeg er gravid ”. Da føles det kanskje bare koselig å kunne fortelle det til naboen, kolleger eller andre du ikke treffer så ofte. Føler meg veldig støl nederst i magen og får lett vondt nedersti. Annelin å få smerter.


Jeg er knapt i uke fire og er støl i magen nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg