mandag 3. april 2017

Ortodent smokk

Riktig type smokk kan være en trøst og en leke for ditt barn. Velg rett smokk til ditt barn. Utforsk vårt store utvalg av smokker i dag! Vi tar godt vare på de små.


Ortodent smokk

Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Utvalg av smokker hos Luxplus. Gratis og rask levering, kjøp i dag! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Lag din egen smokk med ditt eget bilde, motiv og tekst.


Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Den skal være veldig bra! Bjørn Øgaar dentist and specialist in surgeon dentistry, and innovator Terje Pedersen. Dagens smokker har kun små variasjoner. Ortodent – innovativ og smart smokk Ny sugedel.


Det synes som om produktutviklingen har konsentrert seg om skjoldet og håndtaket på utsiden av munnen, og ikke den aktive delen som barna suger på. ORTODENT er en norsk smokk som ikke har negativ virkning p bittutviklingen hos barn. Noen som har prøvd den? Vet man at den er bedre enn vanlig smokk eller er det bare salgstriks?


Professor i odontologi, Bjørn Øgaard ved Tannlegehøyskolen, har sammen med oppfinner og flyteknikerTerje S. Soothie er en smokk i en del, laget med medisinsk silikon. En fingerformet åpning foran gjør at den lille samtidig kan nyte den naturlige trøsten fra fingeren din. Dersom barna deres bruker smokk , hvilket merke? Smokken er ortodontisk og BPA-fri. Til å begynne med brukte vi MUM, prøvde så ortodent , men den ville hun absolutt ikke ha!


Nå varier det mellom MUM og Nuk ortopedic. Nyfødte og deres foreldre over hele verden er målet. Vanvikan forbereder seg på enda et industrieventyr. Begrens bruken av smokk : – Barn bør helst slutte med smokk i toårsalderen, og barn over tre-fire år bør ikke bruke smokk.


I treårsalderen har barna fått alle melketennene, og da er det på tide å slutte med smokken, sier professor Bjørn Øgaard ved UiO. Sv: Smokk til baby med smokkevegring Hos oss har det alltid bare vært den største størrelsen MAM- smokk som har vært akseptert. Om hun brekker seg når hun får smokken så kanskje hun trenger en smokk som ikke har sånn knekk på tutten? Av denne grunn, anbefaler tannleger da likevel at barn heller bruker smokk. Av to onder, anbefaler vi smokk.


Barn som suger på tommelen har en tendens til å holde på lenger, og det er vanskeligere å slutte. Overkjeven kan bli smalere hos smokkbrukere, så det er lurt å velge en spesialdesignet smokk så barnet unngår kryssbitt. Når det gjelder flasker bruker vi MAM. MEN: Hvis du skal gi flaske i tillegg til å amme (hver dag), bør du vurdere å bruke NUK sin flaske. Flere barn gir opp amming hvis de skjønner at maten kommer lettere fra flasken.


Dette er ikke et stort problem hvis du bare gir flaske av og til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg