onsdag 26. april 2017

Audition barn

Tidsbegrenset tilbud. Adobe Stock-bilder. Nye arbeidsmetoder. AUDITION for ”DE TRINN” av John Buchan. Denne audition er for unge menn, og har fokus på noen større roller.

De ser etter unge menn som kan bære en hel forestilling. Gratulerer til 5B på Langhus skole! Påmeldingen til Bamselegen er nå stengt!


Audition vil ikke bli holdt men søk gjerne med bilder av deg selv. Innspilling i Oslo, tirsdag 21. Vi søker etter barn (7-12år).


Eclipse er et Show og konkurranseteam i Cheerdance tilknyttet Step Up Danseklubb.

Spente barn på audition - Jeg liker å spille fotball og gjøre triks, og er fem år og heter Leo, forteller Leo (5) ivrig. Sammen med tre andre barn står han foran Kristine og Kine og presenterer seg selv. Barna skal spille elever i et klasserom. Søk gjerne i store grupper og ta med en vennegjeng, slik at ikke alle foreldrene behøver å være med på sett.


Aktuelle kandidater til audition vil bli kontaktet. Fra audition til forestilling. Putti Plutti Pott og Julenissens skjegg er skrevet som en familiemusikal for og med barn i alle aldre. Det lekende menneske har vi alle noe å lære av, eller som Rolv Wesenlund skrev: Livet er ikke bare en lek, det er også en dans på roser!


Mange barn møtte opp på Tyholt for audition til NRK sin nye barne-tv. Vi følger også mange håpefulle dansere som har meldt seg på årets danseaudition til finaleshowet. De siste nyvinningene er her.


Skapa din kostnadsfria profil och exponera dig för underhållnings­branschen! Stella Casting søker jenter og gutter 9-år til spennende prosjekter. Fri Film Casting gjør casting til alle typer produksjoner: spillefilmer, reklamefilmer, tv-serier, kortfilmer, dokumentarer og dokusåpe.


Vi har god erfaring med å jobbe med barn , amatører og skuespillere, og elsker nye utfordringer. Som Blåbær sier her så er nettverking viktig.

De vil ikke ha en oversminket år gammel selfiejente, eller en fjasegutt i liksomdress. Ha vanlige klær, ikke kjøp noe nytt. Si at han skal være seg selv, og lytte til de voksne.


Se barnas favorittprogrammer fra NRK Super. Her finner du hele NRK Supers utvalg av serier, filmer og underholdning. Vi har dessverre ingen oversikt over audiotioner rundt omkring, men noen tips på veien kan vi kanskje gi deg. Du får prøve å følge med i de ulike mediene (TV, avis og ikke minst internett), og hvis du nevner ønsket ditt for familie og venner, kan de også være på utkikk etter utlysninger for deg.


Bruk nettet og søk etter auditioner, eller besøk hjemmesidene til produskjonsselskap og. Teater i Oslo med tre scener. Velkommen i teatret!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg