onsdag 5. april 2017

Utslett rundt munnen

Utslett rundt munnen

Noen av disse kan være fylt med puss (pustler). Selv om det først og fremst befinner seg rundt munnen , kan det også finnes rundt neseborene og eventuelt rundt øynene. Utslettet kan også være lett skjellende.


Utslett rundt munnen

Perioral dermatitt er et utslett som fører til små, røde kuler (1-mm store) og kviselignende forandringer i ansiktet. Noen kan også få tørre eksemlignende flekker, samt svie og ubehag. Det første man må gjøre er å få avklart en sikker diagnose for å gi råd om behandling. Det er en lang rekke ulike årsaker.


Som regel er området rundt munnen og rundt øyne frie for utslett. Elveblest: Elveblest gir som regel kløe og vabler. SER UT SOM BLINKSKIVER: Erythema multiforme fremstår ofte med røde flekker på håndflatene, fotsålene, leggene, underarmene og ansiktet.


Lurer på om noen kan hjelpe meg med råd vedr. Det kommer og går litt, og har prøvd alt fra fuktighetskrem til bacimycin sårsalve. Virker som om det blir verre når hun.


Det begynte som bare noe jeg trodde var en liten kvise, men så har det spredd seg gradevis. Mange barn får rød og litt sår hud rundt munnen når de har spist eple eller annen rå frukt. Dette skyldes vanligvis ikke allergi mot eple, men at huden irriteres av de sure saftene som kommer direkte på den. Dette unngår man hvis barnet putter oppskårne biter av frukten i munnen i stedet for å gnage av eplet.


I løpet av tre-seks dager vil et utslett med små blemmer vise seg. Blemmene blir fylt med puss og kan etter hvert begynne å blø. Soppinfeksjoner: Soppinfeksjoner kan minne om flere andre hudsykdommer. Datteren vår på år har de siste ukene vært plaget med et rødt utslett rundt munnen. Hun har tidligere hatt dette i forbindelse med tannfrembrud men dette har nå vart så lenge.


Var hos lege og han mente det var eksem og fikk hydrokortison. Denne hjelp i en dag eller to og så kom utslettet. Et utslett rundt munnen i en voksen kan indikere en funksjonsfeil i kroppen eller en spesifikk sykdom kalt perioral dermatitt. Foto 1: Årsakene til utslett rundt munnen kan være mange, og for å finne ut hva som forårsaket problemet, er det mulig av naturen av akne og de ekstra symptomene som følger med det. Tilstanden forekommer først og fremst hos unge kvinner.


Utslett rundt munnen

SVAR: Hei Vi her i ung. Både helsesøster og barnehageansatte mener det er smokkeutslett, men jeg er litt usikker siden det har vært der så lenge, og at han stort sett bare bruker smokk når han legger seg (med mindre han er syk feks). Har barnet ditt fått utslett ? Her er tipsene du trenger.


De fleste barn vil få utslett en eller flere ganger. Hengebukksvinet skrev: Alle tannleger er private (til voksne). Jeg og mannen går til skoletannlege fortsatt, vi.


Utslett rundt munnen

De har heldigvis kapasitet, selv om vi bør i en stor by.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg