onsdag 5. april 2017

Enkle strikkeoppskrifter sokker

Enkle strikkeoppskrifter sokker

Kjempeutvalg av gratis hstrikkeoppskrifter. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. Sokker med Blonder til Fest og Gøyale Ankelsokker til Hverdag. Her finner du gratis strikkeoppskrifter til deg og det neste prosjektet ditt.


Velkommen til FRAYAs garn univers. Stedet hvor alle garnprosjektene våre blir geniale. Gratis og enkle strikkeoppskrifter for nybegynnere. Er du ny på strikking og vil lære det grunnleggende, eller kunne tenke deg å bytte ut strømpepinnene med Magic Loop, finner du alt i vår store strikkeguide her.


Vi har brukt dobbel tråd av garnet Arwetta Classic på pinne 5. Holder du på å lære å strikke, eller trenger et superkjapt strikkeprosjekt å gi i gave til noen, finner du oppskriftene her. Alt er enkelt når man kan det, og husker selv hvor jeg strevde med mine første sokker , og hvor mye enklere alt hadde om jeg hadde hatt bilder av det underveis. GRATIS STRIKKEOPPSKRIFTER. Gratis strikkeoppskrifter fra Du Store Alpakka: BABY - BARN - VOKSEN - ALLE.


Klikk her for å se vårt store utvalg av garn fra Du Store Alpakka. Lyst å strikke sokker ? Her er strikkeoppskrifter på sokker som du sikkert vil finne nyttige. Enkle og lekre sokker fra Drops. Hei, takk for flott oppskrift, som var enkel. LoveLoveLove-et enkelt strikkehjerte.


Lynet-en tovet vinterlue strikket i Vamsegarn. Maysokker- sokker med enkel pyntekant. Mor og Datter – duskelue i to farger med enkelt mønster. Perler for Svin Oppvaskklut-perlestrikket oppvaskklut.


Enkle strikkeoppskrifter sokker

På Kanten- enkel pyntekant med nedbrett i sko eller støvletter. Pyntekant til TV-Sjal. I Den store sokkeboka finner du unike og kreative oppskrifter på fargerike sokker til barn og voksne.


Mønstrene spenner fra helt enkle striper, til blomster, dyr og figurer. Oppskriftene er grundig forklart med tydelige diagrammer og foto, dette gjør at sokkene blir enkle og morsomme å strikke. Omgangen begynner alltid midt under foten Deretter feller jeg på 1. Selv nybegynnere kan strikke vakre og nyttige elementer! Disse gratis strikkeoppskrifter er perfekte for nybegynnere eller avanserte nybegynnere som ønsker å lære noen nye teknikker. Og mens noen skjerf laget listen, er de alt annet enn enkle , mens de fortsatt er enkle for deg å hoppe i med en.


Enkle strikkeoppskrifter sokker

Vårt nye tiltak er Hobbii Design, hvor du blant annet kan finne forskjellige gratis strikkeoppskrifter som våre flinke designere har utviklet. Oppskriftene er enkle å kaste seg over og byr på bildeguider som gjør det lettere å oppnå suksess med oppskriftene våre. Husk hvor du startet første sokk for å begynne samme sted på andre sokk , slik at du får to like. Ikke sy tuppen av sokken sammen før du har startet på andre sokk , da ser du hvor på tråden du er. Startet du der tråden skiftet farge, blir dette veldig enkelt.


Hovedgeskjeften til Garnstudio Drops Design er å selge garn- og oppskrifter, men de har også en detaljert søkemotor som tilbyr gratis strikkeoppskrifter for både klær og leker. Mønstrene er som regel i tekstform med enkle illustrasjoner, som gjør dem hendige å skrive ut for analog bruk. Det finnes tusenvis av oppskrifter på sokker , men skal man virkelig holde varmen under støvler, er det enkle ofte det beste: Trauste raggsokker. I følge ble raggsokker opprinnelig strikket av ullgarn ispedd en andel geitehår (ragg).


Enkle strikkeoppskrifter sokker

Dette gjorde garnet ekstra slitesterkt, slik at sokkene kunne vare i flere år. Her finnes alt fra lekre og lune gensere, babysett, putetrekk og annen interiørstrikk, sokker og mye mer. Her har vi noe for enhver smak, alder og årstid!


Vi holder oss alltid oppdatert på trender samtidig som vi bevarer det klassiske og tradisjonelle – dette gjenspeiles i våre strikkeoppskrifter også. For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling. Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg