tirsdag 11. desember 2018

Gravid bilder

Her finner du informasjon om graviditeten uke for uke, svangerskapskontrollene, vanlige plager og hva du bør passe på som gravid. Følg graviditeten uke for uke. Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp. Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet. Personvern instillinger.


I uke ble jeg kvalm, og etter hvert begynte jeg å kaste opp.

Jeg har gått ned fire kilo siden jeg ble gravid. Hvorfor ikke ta bilder av magen selv? Her er seks fototips fra det amerikanske nettestedet Parenting. Det er litt uvirkelig. Vent til du er stor, men ikke for stor.


Du vil selvfølgelig at magen skal synes og være stor og vakker når du tar bilder av den. Vi gjør gjerne litt forskjellige settinger, og tar i bruk forskjellig rekvisita. Bildene her kan taes mot både mørk og lys bakgrunn.


Fri for kommersiell bruk Ingen henvisning nødvendig.

Hvis du har vært kvalm, vil du kanskje oppleve at dette gradvis går over. Fosteret begynner å ligne et menneske og alle anlegg til organer er dannet. Gravid uke til 12.


Idag har jeg vært så heldig å ta masse bilder av Anniken og Filip som venter barn nå i November. En liten høst baby, så hva passer vel bedre enn høsten som tema? Jeg synes det er så gøy å ta bilder , men også å redigere de, så det var gøy å kunne ta litt ordentlig bilder. Spennende bilder egentlig, utrolig interssant å få vite mer om denne livmortappen!


Jeg selv, klarer ikke å kjenne min haha. Tror jeg har for korte fingre SÅ her må samboer til pers. Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen. Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter.


Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. I slike tilfeller vil en graviditet potensielt kunne bli livsvarig, ved at fosteret kapsels inn og forkalkes. Ved obduksjon fant legene et forstenet pikefoster. Marguerite Mathieu, i Toulouse etter å ha vært gravid i år. Tusenvis av nye høykvalitetsbilder legges til daglig.


Som medlem i OKK tenker vi å leie studio og blitzanlegg til uka. Men jeg sliter litt med inspirasjon.

Er det noen som har noen gode forslag til motiver, evt har noen linker til gode gravid-bilder på nettet? Pexels – Vakre gratisbilder fra vårt talentfulle samfunn. Tidlig i denne uken prøvde jeg meg på å ta gravid bilder av en venninne.


Resultatet ble i alle fall jeg fornøyd med. Vi brukte fotostudioet mitt og testet med både sort og hvitt bakgrunn. Se bilder av foster i ulike uker og få svar på de vanligste spørsmålene om din graviditet. Når du er gravid , er det meningen at du skal gå opp i vekt.


Går du kraftig ned i vekt på grunn av kvalme, bør du oppsøke hjelp – av hensyn til både deg selv og barnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg