fredag 21. desember 2018

Trening etter fylla

Trening etter fylla

Nettbutikk med fri frakt over 400. Klær, utstyr, tilskudd og tilbehør. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå.


Opptil rabatt på treningsklær. Hundrevis av varer med gode tilbud. Alle varer sendes direkte fra lager i Oslo rett hjem til deg. Få 1dagers åpent kjøp, og gratis bytte av varen.


Stort utvalg og rask levering! Kjøp Trening på nett. Det er viktig å fortsette å trene når man blir eldre. Hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene?


Trening etter fylla

Dette gjelder for alle, trening dagen etter en fyllekule gir treningseffekt. Er det greit å drikke alkohol etter at du har trent? Mens folk flest kanskje lurer mest på om de kan trene etter en dag på fylla , er det også greit å være klar over at du bør ta noen ekstra forbehold om du skal trene før du går ut på byen.


Når du trener bryter du ned muskulatur som må bygge seg opp igjen. Dehydrering kan være farlig, men det er en myte at fylla ødelegger måneder med trening. Ofte blir den ene til flere og turen på treningssenteret blir gjerne utsatt til dagen etter. Alkohol og trening hører ikke sammen, men flere fagfolk mener det ikke er farlig å trene dagen etter alkoholinntak.


Samtidig mener andre igjen det kan være farlig. Ut fra forskningen vil vi fraråde å trene med høy intensitet en slik dag, og vurdere rolige økter i forhold til form og mengde alkohol inntatt dagen før, dersom noe trening i det hele tatt skal gjennomføres! Treningsforum er Norges største side om trening og kosthold for alt om kraftsport, som bodybuilding, fitness, strongman og styrkeløft. Daglige artikler og oppdatert informasjon.


Hvor mye alkohol man kan drikke før det kjennes på kroppen dagen etter , er veldig individuelt. De som drikker alkohol jevnlig, har også en høyere toleranse for alkohol. Formen etter en fest med mye alkohol kan være ganske dårlig neste morgen. Dette skjer med kroppen hvis du trener dagen etter fylla. For et utrolig ubehag jeg har i kroppen nå.


Trening etter fylla

Min personlige trener på noen og førti år ringte meg opp på mobilen i fylla. Han sa masse greier om at han var så sjarmert av meg og likte meg så godt, at han ville gi meg nye gratis pt-timer og. Sa masse om at han synes jeg var så søt og lite. Både trening og alkohol er en påkjenning for kroppen, og etter begge deler trenger kroppen å restitueres.


Hvis du trener i bakrus når du er både dehydrert og lite uthvilt, vil treningen kunne virke nedbrytende istedenfor oppbyggende på kroppen. Mye alkohol og mye trening kan altså virke mot hverandre. Er i en lei situasjon med samboer. For å gjøre en lang historie kort: samboer og jeg kranglet i fylla for ca en mnd siden. Han klasket først, og jeg klasket tilbake i. Jeg har lest så mye rart angående dette med alkohol og trening , så jeg vet ikke helt hva jeg skal tro.


Trening etter fylla

Er det noen her som kunne forklart meg litt om dette temaet, og helst svare på om det har noe for seg å trene på dagen man skal drikke, eller dagen etterpå? Hvordan fungerer PF med dette? Alkohol påvirker muskelcellene og danner giftige nedbrytningsprodukter. Dagen derpå vil kroppen ha nedsatt prestasjonsevne på grunn av dehydrering, høyere puls og redusert energilager.


SVAR: Hei Skjønner at du lurer på dette, men svaret på dette er at det er veldig individuelt. Noen kliner på fest bare for det er gøy, andre for de vil hinte til at de liker noen. Jeg trener håndball 3-ganger i uka, og er i god form.


Jeg lurer på om det er lite gunstig å trene dagen etter fylla , og hvorfor er det det? Jeg blir sjelden fyllesyk, og er i så fall bare litt uggen på morgenen før jeg spiser frokost. Hva du spiser og drikker før og etter trening kan påvirke energinivået og hvor mye du orker å gi på trening.


Alkohol har effekter på hjerte og blodkar som er lite gunstige å kombinere med trening og det sier seg kanskje selv at en øl eller et glass vin før du reiser til treningssenteret muligens ikke er det smarteste trekket. Tren kardio etter trening som du selv foreslår. Intervaller er kjempebra.


Skal du ha kardio før trening bør du legge den til morgenen eller i hvert fall noen timer før styrketreningen. Alle vet at det er mye drikking under russefeiringen. Man skal ha det gøy, det er uforpliktende klining og sex og man gjør ting man ellers ikke ville gjort i det offentlige rom. Men man kan ikke si at fylla har skylda.


Folk oppfører seg slik på grunn av kulturelle grunner, sier Fjær. Kroppen produserer endorfiner, kroppens lykkehormoner, som gjør at du blir mer opplagt og våken etter trening.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg