fredag 7. desember 2018

Reise til kiel

Reise til kiel

Fly billig overalt og spar penger på flyreiser. Finn den beste løsningen! Bestill og samle poeng. Super pris, det finnes ikke bedre. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Color Fantasy og Color Magic er to fullverdige cruiseskip som byr på ekte cruiseopplevelser mellom Oslo og Kiel. Her finner du alt på ett sted. Gjelder ikke gruppereiser. Barn reiser gratis 14. Det lønner seg å bestille cruisepakke når du skal reise på 2-døgns cruise til Kiel.


Skipene har fasiliteter for en hver smak. Ombord vil du oppleve yrende stemning i promenaden, en 1meter lang hovedgate full av restauranter, barer, cafeer og butikker. Billige fly til Kiel. Når du har bestemt deg for å fly til Kiel og Hamburg lufthavn, lander du på en av de travleste flyplassene i Tyskland.


Reise til kiel

Flyplassen har et stort service-tilbu og trenger du hjelp med noe er det bare å henvende seg i informasjonsskranken. Havner, verft og porten mot Skandinavia. Der havet trenger helt inn til byens hjerte, er vann det herskende element. Det blir tydelig gjennom den ekspanderende Østersjøhavnen og de enorme lastekranene på verftene, de store ferjene langs Skandinaviakaiene og selvsagt Kieler Woche, som har gitt Kiel status som verdens seilerhovedstad.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne levere våre elektroniske tjenester. Tyskland er et perfekt utgangspunkt for bilferie i Europa. Tyske badebyer, attraksjoner og steder å stoppe underveis.


Vi tar deg med på cruise til Kiel , dagsturer til deilige Danmark eller søte Sverige. Beskyttet av reisegarantifondet. Restplasstilbud på pakkereiser. Fantastiske tilbud på storbyferie. Alltid gode tilbud.


Din reise begynner her. Drømmer du om å reise til et eksotisk sted – vi hjelper deg finne det beste reisemålet! Reis billig til Kiel , fra NOK 3356.


Den Tyske byen Kiel er hovedstaden i delstaten Schleswig-Holstein, som ligger ved Østersjøen. Herfra går det regelmessige ferjer til Baltikum og Skandinavia. Kiel tilbyr i tillegg til museer, teatre, et universitet og mange historiske bygninger, også en botanisk hage og flere monumenter.


Stort utvalg av tilbud på pakkereiser. En stilfull og fantastisk opplevelse om bord på MS Color Magic. Vi seiler ut fra Oslo lille nyttårsaften og skipet ligger til kai i Kiel på selve nyttårsaften – dermed bor vi om bord netter.


Vi samles til felles middag tidlig på kvelden. Senere utpå kvelden er det ulike show og underholdning å velge mellom. Reise fra Kiel (Tyskland) til Roma (Italia) To travel by train from Germany to Italy you have two main routes.


The western one on the line Frankfurt-Basel-Milan and the eastern one Munich-Venice. Use the booking links we provide, there you will find as well special price tickets. There you find schedules and ticket prices.


Reise til kiel

Deutsche Bahn offers discount fares called Sparpreis. Book early to get inexpensive train tickets. Slik bestiller du en ferge til Kiel. Sammenligningsfunksjonen vår gir deg mulighet for å se Kiel seilplaner og fergepriser på mange ruter, slik at du ikke trenger å se på tallrike hjemmesider.


Ferge Gøteborg til Kiel. Båt fra Oslo til Fredrikshavn i Danmark. Så bil til Rødby Havn, ferge over til Puttgarden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg