mandag 31. desember 2018

Gode langpannekaker

Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste! Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med!


Det søte liv har 300. Kos deg med bakingen og smakingen! Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen?


Her har vi i samlet gode og saftige varianter av klassiske langpannekaker. Langpannekaker er både lettlagde, gode og enkle å dele. Dette er tiden for de gode gamle langpannekakene.


Gode langpannekaker

Dugna dansefest, skoleavslutning, kakelotteri, barneselskap – eller kanskje du bare har lyst på noe godt til kaffen. Her har Opplysningskontoret for Meieriprodukter samlet gode og saftige varianter. Vi elsker brownies! Her kommer enda en oppskrift på den herlige sjokoladekaken.


Brownies serveres som dessert til gode venner eller som kos til deg selv. Strø litt melis og bær på toppen for et ekstra eksklusivt preg. Noe av det enkleste vi kan gjøre når vi skal lage kake til mange, er å bake den i langpannekake. MINE BESTE LANGPANNEKAKER.


Gode langpannekaker

Her har jeg samlet mine beste langpannekaker og oppskrifter på deilig gjærbakst i langpanne, kanskje du finner noe som frister? Klikk på bildene for å komme til oppskriftene. Skal du på dugna skoleavslutning, feire sesongstart – eller er det kanskje din tur til å ta med kake på jobben? Kake i langpanne er perfekt når du skal servere til mange. Her er våre fem favorittoppskrifter på gode langpannekaker som både du og barna vil elske.


Aase har bakt mange langpannekaker både på jobb og privat gjennom sin lange fartstid som matjournalist. I tillegg til å være lettvint, er kaken både billig og drøy, så den passer de flestes økonomi, også. For ikke å glemme at den også er lett å frakte med seg.


Gode langpannekaker

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. De kan også enkelt dekoreres med en blank glasur, med bær eller med fargerikt kakestrøssel som passer anledningen. De er både lettlagde, gode og enkle å dele.


Enten du får i oppdrag å bake til juniors håndball- eller fotballcup, skolefest, barneselskap, kakelotteri, fredagskaffen på jobben eller nabolagets årlige dugna er det få kaker som kan slå en god og saftig langpannekake som faller i smak hos både store og små. Tre langpannekaker du kan lage av en. Matblogger Nussara Guldberg har utviklet en nærmest magisk grunnrøre som sikrer at langpannekakene blir ekstra gode ,. Her finner du oppskrifter på alt fra enkle og raske kaker, til både små og store langpannekaker , og mer komplisert og flotte kaker til kakebordet som garantert imponerer gjestene.


Husk at du også kan bestille en skreddersydd kake med bilde, valgfrittfyll og farger, som kan hentes i din MENY-butikk! Få gode tips til festkaker her. Siden jeg ikke er så glad i smørkrem skal jeg prøve meg på en ganache alá sjokoladekremen du har hatt på en annen sjokoladekake (Sjokoladefestkake med friske bær) og ha masse deilige bær på.


Gleder meg til lørdag! Bruk en ukokt spaghetti, en tannstikker e. Er den ferdig stekt så henger det ikke fast noe fra kaken når du tar den ut - og hvis det gjør det, så steker du den litt til. Wirkola er vanskelig – å lage bule etter Pjoltergeist likeså. Hvis det ikke jobbes mer med detaljene, kan nyåpnede Hyde i Rosteds gate i Oslo lett bli som den kjipe Mr.


Gode langpannekaker

Hyde, mens alle lurer på hvor den gode Dr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg