torsdag 27. desember 2018

Trening etter fødsel

Nettbutikk med fri frakt over 400. Klær, utstyr, tilskudd og tilbehør. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå.

Opptil rabatt på treningsklær. Hundrevis av varer med gode tilbud. Alle varer sendes direkte fra lager i Oslo rett hjem til deg. Få 1dagers åpent kjøp, og gratis bytte av varen. Stort utvalg og rask levering!


Det er viktig å fortsette å trene når man blir eldre. Hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene?

Med andre ord er det store individuelle forskjeller. Men enkelte øvelser kan alle starte med allerede dagen etter fødselen. Jeg er i full gang med å etterkomme ønskene deres når det gjelder temaer dere ville lese om. Jeg tok nylig for meg trening under svangerskap og her kommer et innlegg om trening etter at babyen har forlatt fortet og blitt verdensborger.


Lurer du på hvordan og når du kan trene etter fødselen ? Etter en normal fødsel bør du vente 4-uker før du trener, og ved keisersnitt bør du vente uker før du trener, sier Kristine Weber som er to ganger Norgesmester og én gang nordisk mester i bodyfitness. Friske gravide bør være fysisk aktive og holde seg i form. Du kan trene helt fram til fødselen , så lenge det ikke gir deg smerter eller ubehag. Trening når du er gravid og etter fødselen.


Etter fødselen kan du starte opp med trening så snart du føler for det Innhold. Etter et svangerskap og fødsel har kroppen din vært gjennom mye. De første ukene er det viktig å hvile, og gi kroppen tid til å hente seg inn. Nyt tiden med den lille og utforsk din nye tilværelse. Rolige gåturer er en fin og skånsom aktivitet man kan gjøre den første tiden.


I del av trening etter fødsel skrev jeg om når man kan begynne å trene etter et svangerskap og en fødsel. Det kommer an på hvordan du har hatt det under graviditeten, hvordan fødselen var og hvordan tiden i etterkant er.

De første seks ukene etter en fødsel bør man ikke sette i gang med intensiv trening , men det finnes noen enkle øvelser man kan gjøre. Trener du bekkenbunns-muskulaturen når du pusser tennene de første ukene og går turer daglig er det en god start, sier Bornstein. Men her må vi skille mellom trening , fysisk aktivitet og det og skulle gjøre raske endringer.


Når det gjelder trening så er det veldig individuelt hvor fort man kan trene igjen. Akkurat når man kan begynne med trening er individuelt, og alle må ta sine egne vurderinger. Dersom svangerskapet og fødselen har vært uten komplikasjoner kan du trygt starte med enkle øvelser allerede et par dager etter fødselen , sier fysioterapeut og rådgiver i Gjensidige, Ivar Sundsbø. Når kan jeg starte med annen trening etter fødsel ? Hvilken form man er i etter en fødsel er veldig varierende, så ta utgangspunkt i deg selv og bruk den tiden du trenger. Alle er anbefalt å vente til 6-ukers kontrollen før man begynner å trene organisert og hardt.


Riktig trening bidrar til å styrke bekkenbunn og magemuskler, gir økt energi, kan lindre stress og angst, gir bedre søvn og reduserer risiko for fødselsdepresjon. Du har kanskje de beste intensjoner å om komme deg raskt tilbake i form, men husk at barnet ditt og mammakroppen din mest sannsynlig har andre prioriteringer nå. Nytt år og nye muligheter! Da har jeg noen råd om ting det er viktig å ta hensyn til før du setter i gang. Sju av ti kvinner får problem med underlivet etter graviditet.


Gjennom trening kan ein del få hjelp med plagene, ifølgje fysioterapeut og forskar. Delte magemuskler etter fødsel : Hvis magen din buler ut merkbart i et avgrenset område over, under og til sidene for navlen, og denne posen ikke forsvinner verken etter slanking eller trening , kan årsaken være at magemusklene har delt seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg