onsdag 12. desember 2018

Amerikansk pannekaker

Proteinpulver i mange utgaver. Sveler eller lapper er nydelige kosemat formet som små pannekaker. Ikke veldig ulike amerikanske pannekaker og nydelig å servere med litt syltetøy eller brunost på.


Dersom du ikke har egen takke, kan du helt fint steke sveler i stekepannen. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.

Amerikanske pannekaker blir gjerne servert med lønnesirup. Pannekaker er en velkjent middagsfavoritt, men hva med å prøve den amerikanske versjonen? Disse hjemmelagde herlighetene passer godt som frokost og lunsj, så vel som middag. Dette er oppskriften på enkle, amerikanske pannekaker. De lages med litt bakepulver, så blåser de seg opp.


Oppskrift på amerikanske pannekaker som er enkel! Lise Finckenhagen gir deg oppskriften og flere eksempler på tilbehør.

De passer bra som frokost, lunsj eller middag. De spises ofte med lønne-sirup men de passer også godt til annet syltetøy, sukker eller kjøtt. USA er kjent for sine små, tykke og kjempegode pannekaker. Server pannekakene varme og nystekte i en høy stabel og hell over rikelig med lønnesirup! Server gjerne med cottage cheese og syltetøy, eller lønnesirup og bær.


Pannekaker finnes over hele kloden – fra tykke, bastante middagspannekaker til kaker så tynne at du nesten kan se igjennom dem. Du kjenner kanskje allerede til amerikanske hotcakes, russiske blinis og franske crêpes, i tillegg til varianter av vår egen pannekake. Til helgefrokost, middag, dessert eller kveldsmat – pannekaker skaper alltid begeistring.


Se Whey-utvalget vårt her. I stedet for å dra på laundrymat eller Nighthawk diner, hvor du uansett må stå i minutters kø på søndager så kan du lage dem selv. Lag amerikanske pannekaker til en forandring.


Tykke og smakfulle med godt smør og sirup, en sikker fulltreffer. De er også herlige med vaniljeis. Er det én oppskrift du bør lære deg utenat her i verden, er det denne.


Den burde stå på livets pensum spør du meg.

Med hånda på hjertet, dette er de beste pannekakene jeg har smakt. Og de er helt uten egg og melk. Advarsel: Avhengighetsskapende. Jeg snakker av erfaring. Når Ida Gran Jansen lanserer den beste oppskriften på amerikanske pannekaker , da er det bare å svinge vispen og gjøre den glutenfri.


Disse glutenfrie amerikanske pannekakene er skikkelig gode. Og som pannekaker flest går de lynraskt å lage. Det er enkelt å gjøre oppskriften laktose- eller melkefri. Det finnes mange forskjellige typer pannekaker : I USA spiser man oftest en variant som kalles amerikansk pannekake, en tykk variant med mindre diameter som gjerne spises med lønnesirup. Ovnspannekaken er en annen variant som ikke er like vanlig, hvor en form med pannekakerøre settes i ovnen eller stekes i pannen.


Denne røren inneholder mer egg. Nystekte pannekaker med lønnesirup er den perfekte helgefrokost. Tykke amerikanske pannekaker med lønnesirup er det beste jeg får til frokost. Men stek opp mange – det er lett å forsyne seg av en til og en til. Glutenfrie amerikanske pannekaker er en perfekt start på helgen.


Defintivt barnas favoritt. Tradisjonelt serveres de med lønnesirup og bacon, en nydelig kombinasjon, men vi gikk for friske bær og honning istedenfor. Du trenger: 3gr glutenfritt mel.


Eks Toro lys melblanding. Klassikeren er å toppe pannekakene med sirup og bær, men her varierer vi med sprøstekt bacon. Serveres tradisjonelt til frokost med lønnesirup (og bacon!), men de er også gode med sukker, syltetøy, rømme og bær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg