fredag 14. desember 2018

Vann i øret i flere dager

For rundt dager siden så brukte jeg sånn skylleballong og sprutet inn altfor mye vann i øret noe som nå har ført til at det er endel vann i venstre øre. Hørselen er litt dårligere, men jeg føler det er mindre vann nå enn for dager selvom jeg kjenner at det er der ennå. Har over en lengre periode hatt en vann -lyd følelse i øret. Hadde i oktober en episode med altfor mye vann og det ble betennelse.


Denne vann lyd følelsen skjer når jeg skriker veldig høyt, da kjenner jeg det i venstre øret.

Det skjer også når noen hamrer ved siden av meg, da kjenner jeg det. Forsøk å få en del av luften inn i øret uten å holde føneren for nært - så du ikke brenner deg. Tips 4: Kjøp antiseptiske øredråper.


Ta to til tre dråper i øret og rist på hodet slik at de kommer lenger inn. Etter du har gjort dette står du slik at øret med vann i vender ned mot bakken. Da skal vannet komme ut med dråpene.


Og det har en tendens til å være der i mange dager. Men der skal man jo skylle øret med vann etterpå, og nå har jeg enda mer vann der inne.

Det finnes flere varianter av svimmelhet, og i dag er det vanligere å undersøke grundig på de underliggende årsakene til at man får svimmelhet enn bare for få år siden. Denne tilstanden er plagsom for svært mange, og man skal for sikkerhets skyld bli utredet slik at man med stor sikkerhet skal føle seg trygg på at man ikke feiler noe alvorlig. Hvis dotten i øret er veldig plagsom, finnes det noen metoder du kan prøve: – Du kan eventuelt bruke slimhinneavsvellende nesespray 3-ganger daglig i noen dager. Det det kan hjelpe til med å åpne opp.


Og hold for nesen og blås, slik man gjør for å utlikne trykket. I flere dager har det vært sånn knitring og forstyrrende lyder i ene øret mitt. Er det vann i mellomøret eller noe slikt? Noen som vet hvordan jeg blir kvitt det? Føles som jeg har noe inni der.


En form for betennelse i mellomøret kalles serøs ørebetennelse. Dette betyr at det er væske i mellomøret,men ingen bakterie- eller virusinfeksjon i øret. Det er vanlig, og ofte ledsaget av nedsatt hørsel. Prøvde flere ganger i dag denne metoden, og til slutt etter flere forsøk, klarte jeg å åpne trompeten.


Aleksander skrev: Jeg gikk med trykk i øret i to dager og holdt på og bli gal til jeg kom på og ta en sprøyte uten spiss. Det finnes voksoppløsende midler som dryppes eller sprayes inn i øret , og som gjør at voksen løsner. Noen ganger må du la midlet virke over natten eller du må gjenta prosedyren flere ganger.


La middelet få virke litt før du skyller øret med kroppstemperert vann.

Følg bruksanvisningen nøye. Jeg liker å dødse fra høyder også lande jeg på siden av kroppen forrige fredag fra meter. Etter det kjente jeg at det var vann i øret og det meste rant ut etter hoppet, men når jeg kom hjem og gnikket mot øret kommer det sånn knuspre lyd og det kjennes fortsatt som om det er en liten bobbl. Problemer med vann i øret oppstår ofte i sommerhalvåret.


Når du bader og svømmer ofte, utsettes øret for mye vann fra både basseng og sjø. Når det kommer vann inn i øret ofte og i store mengder, påvirker det ørets beskyttende miljø negativt – voksproduksjonen og huden i øret blir mer utsatt. Drikk mye kaldt vann hver dag i en uke eller to, og du vil miste uønsket vekt. Du vil bli tisser mye, men de pounds bare smelte av. Piff den opp ved å legge noen sitron eller kalk i vannet.


Jeg våknet noen netter siden med dotter i det venstre øret. Jeg var forskjølet også når jeg fikk denne dotten, er ikke forskjølt lengre. Det er den siden jeg vanligvis sover i, venstre side.


Har badet mye i det siste, og har også fått masse vann i ørene og i nesa (æsj). Når jeg våknet hadde jeg venster øre mot putten. I det ene øret plasker det omtrent, merker hvertfall at det er vann inne der fortsatt.


Og nå de siste dagene har det begynt å gjøre vondt, sprenge litt på en måte. Kan jeg ha fått ørebetennelse, eller er det bare vann. Svømt opp på land med lette propper i begge ørene, ikke så altfor vondt. Slik var det resten av dagen , til jeg våknet neste morgen 06:av store smerter i høyre øre.


Jeg har prøvd ørelys og vanndamp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg