mandag 3. desember 2018

Fastlegeliste

Dersom du har rett til fastlege, kan du selv finne og bytte til ønsket lege på helsenorge. Anbefalte fastleger. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev.


Din neste fastlege finner du her. Lær mer om fastlege, bytte av fastlege, egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge.

Legeforeningen tapte rettssaken om Legelisten. I januar gjorde Personvernnemnda et vedtak som fasto at helsepersonell ikke gis en generell reservasjonsrett mot å bli vurdert på Legelisten. Bakgrunnen var i hovedsak at pasientens rett til informasjon måtte tillegges større vekt enn legenes rett til å slippe å bli vurdert på siden.


Her kan du finne og bytte fastlege, og se hvem som er fastlegen din nå. Fastlegelister Kvar fastlegeheimel har ei fastlegeliste med informasjon om alle pasientar som er tilknytt heimelen. Det er to måtar for legar å få tilgang til innhaldet i lista på, enten via abonnement eller nedlasting via ei eiga nettløysing.


Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse.

Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Vi er om lag 6ansatte, med kontorer i Trondheim, Tromsø, Oslo og Bergen. Personvernerklæringen handler om hvordan Norsk Helsenett samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder.


I Oslo kommune har vi noen leger som tar imot pasienter som ikke står på fastlegeliste i Oslo og som trenger helsehjelp. Tilbudet gjelder for familieinnvandrere, overføringsflyktninger, andre personer med oppholds- eller arbeidstillatelse som ikke står på fastlegeliste i Oslo og som trenger helsehjelp. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester.


Norge, og få informasjon om hvilke tjenester disse tilbyr. Av loven følger det at kommunen skal tilby fastlegeordning. Dette innebærer at kommunen både skal organisere ordningen og sørge for at alle som ønsker fastlege i kommunen får et tilbud om det, forutsatt at personen har rett til å stå på en fastlegeliste , jf. Alle som er bosatt i en norsk kommune, har rett til å stå på liste hos en fastlege. Vi har god legedekning med færre innbyggere per fastlege enn mange andre land.


Statistikken viser at kommunene har lykkes med å rekruttere flere fastleger enn befolknin. Bytte fastlege - Min fastlege. Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår.

Når du som helseaktør har avtale med Helfo, får du direkte utbetalt den økonomiske stønaden pasienten har rett til. En avtale om direkte oppgjør er en personlig og gjensidig forpliktende avtale mellom deg og Helfo. Norges leger enn det offentlige selv tilbyr, for å muliggjøre et mer informert valg av lege. Finn eller bytt din fastlege, pasienter som ikke står på fastlegeliste. I Norge varer influensasesongen vanligvis fra november til april.


Du bør vaksinere deg i god tid for å være best mulig beskyttet. Influensavaksine anbefales til alle over år, gravide i 2. Ved fornying av resept så kan det ta opptil virkedager fra du bestiller resept til den blir sendt elektronisk til apoteket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg