tirsdag 11. desember 2018

Oversikt fastleger

Oversikt fastleger

Norge, og få informasjon om hvilke tjenester disse tilbyr. Fastleger i Østfold. Anbefalte fastleger. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev.


Din neste fastlege finner du her. Lær mer om fastlege, bytte av fastlege, egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge. Søk blant alle fastlegene her. Bytte på internett. Hvis du ønsker å bytte fastlege på internett kan du benytte helsenorge.


Totalt ble takstene for spesialister i allmennmedisin økt med millioner kroner. Videreutvikling av avtalespesialistordningen var også et mål for dette oppgjøret. Det var behov for etablering av nye takster og en god fordeling av økningen i økonomien mellom de mange spesialite-tene. Dette kan gjøres inntil ganger pr kalenderår dersom man ønsker. Femte ledd omhandler en overgangsbestemmelse for fastleger i aldersgruppen til år.


Bestemmelsen gir kun forlenget rett til fritak for fastleger som, i perioden fra 1. Dersom du har rett til fastlege, kan du selv finne og bytte til ønsket lege på helsenorge. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. For informasjon om timebestilling og åpningstider ved ditt legesenter, ta kontakt med ditt legesenter.


Innenfor kontortid skal ditt legesenter også ta imot henvendelser om øyeblikkelig hjelp. Senja kommune, og du kan bytte fastlege. Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår, hvis du melder flytting, eller hvis legen slutter eller tar imot færre pasienter.


Oversikt fastleger

Hvor finner du oss? Senjalegen har hovedkontor som betjenes alle dager på Silsand og Finnsnes. Våre fastleger behandler og hjelper deg med dine plager. I Trondheim er det i dag 1fastleger fordelt på legesentre.


I Bærum kommune har vi 1fastleger , fordelt på legesentre. På dagtid er det din fastlege som har ansvar for øyeblikkelig hjelp. Som fastleger ønsker vi å tilby allmennlegetjenster av høy faglig kvalitet og med vekt på diagnostikk og behandling av sykdom. Vi tilbyr også legeundersøkelse i forbindelse med ulike attester og søknader, helsesjekk og vaksinering. Vi utfører blodprøvetaking knyttet til diagnostikk og oppfølging.


Oversikt fastleger

Alle som er bosatt i en kommunen har rett til å stå på liste hos en fastlege. Som bosatt regnes den som er registrert i folkeregisteret. Det er ønskelig med en mer helhetlig helsetjeneste der fastlegen og annet helsepersonell er bedre integrert og praktiserer tverrfaglig samarbeid.


Både fastleger og andre allmennleger med ansvar for en definert pasientpopulasjon ble studert. På denne nettsiden følger en generell oversikt over legene og legekontorene i Hamar med telefonnummer for kontakt. Husk å kontakte din lege i god tid før ferier med tanke på resepter, forlengelse av sykmelding, vaksine etc. Pasienter har rett til å velge behandlingssted.


Se oversikt over alle undersøkelser og behandlinger på helsenorge. Det er etablert en oversikt over alle spesialister (leger, psykologer, psykiatere) i alle fylker i regionen. Oversikt over alle spesialister med kontaktinformasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg