mandag 24. desember 2018

Båt til legoland

Familiepakke til LEGOLAND. Pakketilbudet inkluderer båtreise, to overnattinger i Danmark og to dagers entré til LEGOLAND , for to voksne og to barn. Bestill reise med DFDS til København, og bestill opphold der du selv måtte ønske å bo.


Inom en timmes bilväg kan ni besöka spännande kungaslott, djurparker, vikingabyar, danska stränder, göra en valsafari och mycket mer. Blant annet et kjempestort halloween-event i år!

Oppfyll ditt barns drøm og bestill tur i dag. Du anbefales å sjekke åpningstidene nærmere. Kontakt hotellet for mer informasjon.


Alle reiser med Color Line byr på opplevelser du sent vil glemme. Vi tar deg med på cruise til Kiel, dagsturer til deilige Danmark eller søte Sverige. Her er det action og moro! Da Mammanett besøkte Legoland ble dette vårt favorittområde som vi stadig vendte tilbake til.


Lagunen rommer Pirate Splash Battle hvor man sitter i båt og deltar i et riktig sjøslag der vannkanoner er våpenet.

Og ja – du blir våt. Overnatning og sjove dage i LEGOLAND til en dags pris! Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Bruk av privat nettlesing kan føre til at enkelte funksjoner ikke fungerer. Billund er kjent som fødestedet til Lego og den originale fornøyelsesparken Legoland , og er en liten by i Danmark som skilter med en rekke familievennlige aktiviteter.


Han legger til at hotellet utelukkende er bygget for å tekkes kjernemålgruppen: barnefamiliene. Det ble investert 2millioner DKK for å få reist det nye hotellet. Here is plenty of action, speed and fun. Pirate Boats Pirate Land Sail inside the secret cave, where crocodiles, festive pirates and the secret treasure lie hidden in the darkness. The boat trip takes you past shipwrecked pirates.


DFDS seiler fra Oslo til København hver dag. Senk skuldrene og nyt et deilig målti shopping i taxfree butikken, eller ta et bad med barna i BubbleZone! Bestiller du fly og hotell til Danmark samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Legoland. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. More than exciting rides and plenty of fun events are waiting just for you.


Besøk Lalandia i Billund og opplev årets nyheter: den lynraske vannsklien Turbo Racer og det ville klatretårnet Adventure Tower. Lalandia Feriesenter Billund er et nytt stort feriesenter rett ved siden av Legoland i Billund.

När dagen är slut bäddar ni ner barnen i riktiga LEGO sängkläder - en dröm för de små. Lalandia Aquadome har for øvrig flere attraksjoner en selve badelandet. Legoland ligger forøvrig rett ved siden av flyplassen i Billund hvor mange charterturer til syden går fra. Kanskje en ide å kombinere bilferie i Danmark med besøk i Legoland og ei uke i syden. Vi må ikke glemme Lalandia Feriecenter som er den nye og andre store attraksjonen i Billund.


Et besøk til Legoland står som regel øverst på listen over ting å gjøre for familien som er på danmarkstur. Men du kan like gjerne ta fergen til København, og få med deg hovedstaden på samme ferietur. Skal ta med meg ungene til Legoland i sommer. Jeg har hørt noen ta pakketur der båt , billetter, overnatting osv er inkludert. To døgn, omtrent kr.


Men jeg synes det blir litt knapt med to dager. Har også hørt andre si. Hvis dere KUN skal til Legoland , anbefaller jeg fly til Billund.


Bør beregne to dager i Legoland , og gjerne legg inn en dag eller to som dere bruker i selve Lalandia. Fra flyplassen i Billund er det faktsik ikke mer enn minutter å Gå til Lalandia og Legoland !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg