tirsdag 26. juni 2018

Kviser på lår

Skincity er din hudpleieklinikk online. Få anbefalinger av våre hudterapeuter. Kjøp for 9kr, få gave på kjøpet. Stå i mot tegn på hudaldring. Sleep Mask Face Retinol.

Til en ekstra fin pris! Bredt utvalg av populære skjønnhetsmerker innen sminke, hudpleie og hårpleie. Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra eleven. Handle raskt på nettet. Bevar gløden i huden og si farvel til problemer med kviser og akne.


Finn ansiktsmasken som passer deg. Sammenlign priser og gjør et godt kjøp. Kviser på lår og baken.

Hatt det siden slutten av tenårene. Tilsynelatende ingen sammenheng med mat eller drikke. Lever sundt, trener, er slank. Mer enn et kosmetisk problem. Har ikke prøvd noen behandling, men er villig til å prøve det meste for å bli kvitt problemet.


Påvirker sexlivet negativt. Follikulitter kan være overfladiske eller dype. De kan oppstå ulike steder der det vokser hår, inkludert rumpe og lår.


Hidradenitis suppurativa (HS) er en sykdom som vanligvis begynner som kviselignende forandring på huden. De utvikler seg ofte på steder der hverdagslige kviser ikke vises, har han uttalt til KK. HS oppstår som vanlige kviser i hårsekkene i områder på kroppen med talgkjertler.


Har hatt noe som ligner kviser på innsiden av låret i flere år. De blir borte (tørker inn), men kommer tilbake igjen. Har aldri fått sjekket det av lege, siden det kommer og går.


Dessuten synes jeg at det er litt flaut. KVISER : Det er ikke bare i tenårene man får kviser. Mange rammes av problemt i voksen alder.

Foto: Ocskay Bence - Fotolia Vis mer I de tilfellene hvor aknen skyldes det genetiske blir man ifølge Stokke oftest rammet på bestemte områder som for eksempel øverst på brystet, ryggen eller på baksiden av armene. Det viser seg at tilstanden forekommer oftere hos personer som har lett for å få kviser. Bakterier som ellers er uskyldige, kan da forårsake betennelse. Varme og fuktighet øker risikoen for slike plager.


Av samme grunn forekommer tilstanden oftere blant overvektige. Vask med basiron du, fås kjøpt på apotek reseptfritt. Ellers bør du bruke talkum på lårene og holde det tørt.


Det finnes en rekke ulike produkter og behan. Hei , jeg ble smittet med molusker av en venninne. Forferdelig plagsomt. Fikk det på begge lår , i lysken og på kjønnsorganet.


Jeg fjernet de selv med pinsett og nål. Nappet raskt av toppen på molusken for å så vippe ut den hvite kula inni med nålen. Ikke smertefritt men fjernet moluskene.


Pityriasis rosea: I begynnelsen er utslettet en rosa flekk, noen dager sener er overkroppen preget av mange små ovale flekker. Derfor får du voksen- kviser. Tilstanden er karakterisert ved masse små nupper på utsiden og baksiden av overarmene, ryggen, lår og rumpeballer.


Acne vulgaris eller kviser er en svært vanlig hudlidelse som rammer nesten alle unge tidlig i puberteten. Den skyldes en betennelse i de små talgkjertlene som omgir de fine hårene i ansiktet og på overkroppen. Mengden av kviser (akne) øker og når sitt maksimum i - 19-årsalderen. Slike infeksjoner kan være overflatiske eller dype. Overflatiske betennelser gir ubetydelige plager.


Som regel er disse betennelsene lokalisert til hodebunn eller lår (særlig hos yngre menn), men de kan sitte overalt. Dette er utslett av små røde prikker og nupper som etter hvert får puss i seg og ser ut som små kviser. SVAR: Hei jente år. I går kveld så jeg når jeg satt på dass at jeg har fått ei stor kvise på innsiden av låret, ganske nært.


Utslettet dukker oftest opp i. Listen over mulige årsaker er lang, fra hudinfeksjoner til eksem og dårlig blodsirkulasjon. De kan ligne på kviser , men er ikke det samme. Betente hårsekker - kjerringråd. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt.


Vi begynte vi å klø masse i underlivet begge to etter boblebad. Og ikke nok med det, men vi fikk et slags utslett som lignet på kviser. En del på armene, og litt på mage og lår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg