tirsdag 26. juni 2018

Nakkekoteletter gryte

Nakkekoteletter gryte

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Nakkekoteletter er supre å tilberede i en leirgryte eller annen ildfast form med lokk. Plasser gryten i ovnen, og imens kan du gjøre noe helt annet.


Krydret gryte med nakkekoteletter og tomater Deilig gryte med masse smak! Tidsbruk, antall porsjoner og delingsmuligheter. Skjær gjerne vekk benet på kotelettene, da blir maten litt mer lekker, i alle fall for yngre gjester.


Uten ben blir smaken på gryten riktignok litt redusert, men kjøttet har likevel tilstrekkelig fett til at den blir fyldig nok. Hell på chilibønner. Første bud for et vellykket resultat er kottiser av ypperste kvalitet fra økologisk frilandsgris. Et fritt liv med mye bevegelse og god fôrsammensetning gir et ekstra smakfullt, saftig og mørt kjøtt.


Nakkekoteletter gryte

Det finnes ingen bilder av denne oppskriften, hovedsaklig fordi det uansett er fryktelig vanskelig å få lapskausaktige ting til å se gode ut. Tilsett hakket tomat og Sambal Oelek samt 4-dl vann og la alt koke opp sammen. La det koke under lokk i ca. Smak til gryten med havsalt og pynt med frisk koriander.


Server gryten med jasminris og en limebåt. Skjær løk i strimler og stek dem i en gryte med litt olje på litt under middels varme. Rør ofte og la løken bli blank og litt myk, men absolutt ikke brunet. Ha i tomatpureen mot slutten og la den steke med et minutt.


Nakkekoteletter gryte

I et forsøk på å tømme fryseren laget jeg forleden dag en smakfull gryte med nakkekoteletter av svin. Svin og storfe spiser vi relativt lite av, siden vi har tilgang til så mye annet kjøtt. Denne gangen var det feilberegning av mat som var tiltenkt grillen i sommer som gjorde at jeg måtte tenke ut noe med svin. Mine favorittgryteretter. Det er noe eget med deilige gryteretter, hvor du putter hele middagen oppi en og samme form eller gryte.


Der får den kose seg kort eller lenge, mens alle de gode smakene får utvikle seg – og du kan gjøre helt andre ting, som for eksempel å prøvesmake på vinen. Når man griller og steker svinekjøtt bør det ikke steke for lenge, for da blir det tørt og trist. Bla den opp som en bok eller til en sommerfugl.


Vi viser deg hvordan du enkelt tilbereder koteletter enten i stekepanne eller i ovn. Dette er hvordan pappa har lært meg å lage dem, og så fins det sikkert mange andre måter å gjøre det på. Bruker en annen, men lignende variant. Krydrer og Bruner kotelettene raskt i stekepanne. Kotelettene stekes ferdig i ovnen sammen med grønnsaker, tomater og kraft.


I mellomtiden har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen. Ny gryte bør ligge i vann 8-timer. Lag marinade som beskrevet over. Legg gryten i vann ca. Mangler du inspirasjon til matlagingen?


Se hele utvalget av oppskrifter som er perfekt tilpasset til Le Creuset-produktene dine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg