fredag 8. juni 2018

Hvordan lære baby å bruke smokk

Vi tar godt vare på de små. Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Riktig type smokk kan være en trøst og en leke for ditt barn. Finn rett smokk for ditt barns behov.


Prøv Philips Avent smokker!

Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Hvordan lære baby å sovne selv uten pupp når hun.


Når lærte din baby seg å putte smokken inn i munn. Min erfaring er at det er mange babyer som viser liten interesse for smokken i begynnelsen, men at de etter hvert lærer seg å bruke den og synes. Han har innmari stort sugebehov og bruker meg som smokk ! Har prøvd Mam, Nuk, Trøst og Ortodent, men han vil ikke ta noen!

Men han blir bare sint på den og spytter den ut! Anbefaler å begrense å bruke brystet som smokk Selv om det finnes positive sider ved å la barnet bli liggende ved brystet etter at det er ferdig med måltidet, anbefaler Vian at man begrenser denne tiden ved brystet. For å skåne mor for såre brystknopper, så anbefales det at barnet suger mellom – minutter på brystet i starten.


Hvis du ikke kan amme, er det best å bruke smokk og flasker i minst mulig tid. Imidlertid er det mødre som bruker glass med sugerør, og til og med små skjeer, før de bruker en flaske, og lar ikke barnet bruke en smokk. Tenk denne beslutningen nøye gjennom for å avgjøre om dette vil fungere for deg og din baby.


Det kan bli full krise og vanskelig å roe barnet hvis noen har glemt å ta med smokken. Et barn over år må lære seg å ta ut smokken når det skal snakke. Ellers er det fare for dårligere språkutvikling.


Sandviks utfordrer det kjente og skaper det nye. HVORDAN FÅ EN MND GAMMEL BABY TIL Å TA. Dette for at hun skal lære seg til å ta. Blant barn som ikke bruker smokk , er forekomsten av kryssbitt seks til åtte prosent. Vi utviklet tidligere en smokk som ikke hadde negativ innvirkning på barnas bitt, men verken apotekene eller de store kjedene fulgte opp.


Denne smokken var litt vanskeligere å bruke , og det var derfor viktig at barna fikk denne typen helt fra starten. Fordeler ved bruk av smokk.

Suttebehov har barnet helt fra fødselen, og det er ikke bare en livsnødvendig refleks for å få i seg mat. Suttingen virker også beroligende på barnet, og den synes å være noe trygt og kjent i en ellers så fremmed verden. For mange små er smokken en fast følgesvenn de første årene.


Jeg vil gjerne lære yngstemann å bruke smokk , slik at jeg har den som trøst innimellom når det trengs. Her finner du artikler om hvordan det er å leve med ulike tilstander og. BufretLignendeDe første seks månedene kan det å bruke smokk gi babyen en rekke fordeler. Når barnet vil sove, trenger trøst eller vil slappe av, er smokken god å ha.


Når barnet leker, er det ofte ikke nødvendig å bruke smokk , siden barnet allerede er opptatt av lekene eller slapper av med leken. Barneleger anbefaler smokk fordi det er lettere å venne barnet av me enn fra å suge på tommelen. I en slik situasjon kan en baby -napp brukes til å hjelpe barnet med å lindre denne tendensen og slappe av. Det skal imidlertid bemerkes at dette ikke er en erstatning for kostholdet til babyen, og hver gang babyen viser en tendens til å suge, legger du et smokk i munnen uten mulighet for å være sulten. Studier fra University of Virginia nå si at smokk bruk kan dramatisk redusere sjansen for krybbedød ( Sudden Infant Death Syndrome ) , og utgjør ikke en trussel mot tennene som en gang trodde.


Kommer dere til å starte med smokk allerede på barsel eller avventer dere og ser an situasjonen videre? Nybakte mødre er slitne og ofte litt usikre på seg selv i den nye mammarollen. Forstå hverandre, elske hverandre og gro sammen.


Fylt med svette, tårer og uendelig mye glede. Det er en umulig, men fantastisk periode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg