fredag 8. juni 2018

Henvisning til fysioterapi

Henvisning til fysioterapi. Du trenger ikke henvisning til fysioterapeut for å få dekket utgifter til fysioterapi. Hovedregel for betaling hos fysioterapeut.


Stortinget har vedtatt at kravet til henvisning fra lege, manuellterapeut eller kiropraktor bortfaller fra 1. Formålet er å sikre pasienter raskere tilgang til fysioterapitjenester.

Dette betyr at pasienter som har behov for fysioterapi kan oppsøke fysioterapeut direkte. Både fast ansatte og fysioterapeuter med driftsavtale kan gi behandling i hjemmet ved behov. Ved sykehjem skal det også være et tilbud om fysioterapi.


Barn under år og personer med godkjent yrkesskade er fritatt for egenandel. Du behøver ikke henvisning fra lege for å få time hos fysioterapeut. Bestiller du time direkte hos oss slipper du den kommunale ventetiden på 6-uker.


Det er fortsatt nødvendig med henvisning for å få bidrag til ridefysioterapi. Nå har du direkte tilgang til fysioterapi.

HENVISNING FRA FASTLEGEN? R) og yrkesskadde som ikke må betale egenandel hos fysioterapeut. Ring oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker time.


Pasienter trenger ikke henvisning fra lege, manuellterapeut eller kiropraktor for å få stønad til fysioterapi. Det trengs fortsatt henvisning til ridefysioterapi. På instituttene kan det være fysioterapeuter både med og uten kommunal avtale.


Spør når du bestiller time. Informasjon om psykomotorisk fysioterapi finner du i denne brosjyren og i filmen under. Hvis du trenger fysioterapi , kan du ta direkte kontakt med en fysioterapeut. Du kan velge en fysioterapeut med kommunal avtale hvor du vil i Oslo. Fysioterapi på et fysikalsk institutt.


Vi har beliggenhet i Hermannsenteret sentralt i Mjøndalen. Lokalene er på 4kvm, og er fordelt på behandlingsrom og treningsavdeling. På Fysiosenteret er vi åtte fysioterapeuter. Har du sammensatte problemer som medfører redusert funksjon på grunn av nylig oppstått skade, kronisk lidelse eller andre årsaker, kan du få råd og hjelp av en fysioterapeut.


Psykomotorisk fysioterapi En helhetlig tilnærming til kroppen der man blant annet vurderer forholdet mellom pust, holdning og muskulatur. Ved klinikken jobber det fire fysioterapeuter med lang og omfattende erfaring.

Vi setter pasienten i sentrum. Direkte tilgang til fysioterapi. Bortfall av krav om henvisning til fysioterapi. Dette kalles direkte tilgang til fysioterapi. NEMUS består av private klinikker, og du kan komme direkte til oss uten henvisning.


Likevel er det mange leger som henviser til både fysioterapeut og kiropraktor hos oss, for behandling av artrose, revmatisme, post-operativ rehabilitering og vanlige skulder-, rygg- og nakkeplager. Vi behandler det meste innen muskel- skjelett plager, nevrologiske plager, hodepine og svimmelhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg