mandag 4. juni 2018

Finn no betalingsgaranti

Søk flybilletter fra 9reisesider. Vores bedste tilbud på flyrejser! Spar Tid og Penger. Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Bestill hotell på nett.


Finn no betalingsgaranti

Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Samtidig vet vi også at mange svindles. Dinside har skrevet flere historier om folk som betaler for noe, men får noe helt annet – eller ingen verdens ting.


Vi har også dokumentert hvordan nordmenn totalt tapte over 46. Skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN. Finn-salg som skar seg. Vi er der for deg når du skal selge hytta di, finne en pent brukt sofa, fly billigst mulig til Praha, eller finne drømmebilen.


Akkurat avtalt med en kar at han skal kjøpe en gjenstand fra meg. Ville betale med finn. Inne på finn kontoen min har jeg ikke fått noe oppdatering på noe som helst.


Verken at noen har lagt inn betaling eller what not. Er det noen som har en er. Har solgt en vare på finn. Så denne gang ble finn betalingsgaranti prøvd ut. Alt ser ut til å funke fint, helt til kjøper mottar var.


Finn no betalingsgaranti

Jeg hadde lagt et objektiv ut for salg på finn. En dag mottok jeg en mail fra PayEx der en kjøper kalt Samuel Da-Silva hadde lagt inn betaling for objektivet. Da jeg har lest mye om Nigeria-scammere tidligere, kombinert med at budet var kunstig høyt uten noen kontakt på forhån gikk alarmen. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller regelmessig bruk er ikke tillatt uten eksplisitt samtykke fra FINN.


Vil bruke FINN Betalingsgaranti , SPID Cash, FINN Trygg Betaling etc. Vi har for tiden ingen betalingsløsning på FINN. Dette er svindel så styr unna! Beskjed om å betale fraktkostnader til fraktselskapet, eller sende varen til utlandet Aldri gjør dette før du er trygg på at du har rådighet over pengene du skal ha fått. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.


Skal selge en mac på finn. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Jeg ser det koster penger også ser jeg at det tar minst dager før pengene er på konto til selger hvis alt går som det skal.


Noen her som har erfaringer eller tips til for sikre meg selv som selger for svindel? Tenker kanskje å spør om ID som en løsning, men vet ikke hvor mye dette. Slike løsinger som Payex ol som finn. Det er i praksis en angrerettmulighet for kjøper som bare kan gi masse bry og pes og så får selger varen tilbake i fanget uten å vite hva mottager har gjort med den bl. Svindlerne sender her SMS og ber brukere på FINN om å ta kontakt på mail.


Og nå bruker de norske navn og norske mailadresser. Hei, - og takk for henvendelsen! Med millioner besøkende hver måned skjer det meste av kjøp og salg på FINN.


På en så stor salgsarena risikerer du likevel å møte personer som ikke har ærlige hensikter, og svindlerne bruker stadig nye metoder for å forsøke å lure deg, forteller Geir Petter Gjefsen som er leder for forbrukertrygghet i FINN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg