onsdag 6. juni 2018

Luksusferie med barn

Eksklusive hoteller og service i fokus. Bestill din luksusferie i dag! Se aktuelle tilbud her. Våre mest eksklusive hoteller. Når bare det beste er godt nok – det var det vi gikk ut fra da vi skulle velge ut våre luksushotell.


De er alle blant de mest luksuriøse hotellene på noen av verdens herligste reisemål, og alle har minst fem soler. Jeg har jo hele tiden hatt planer om å skrive en slags review fra vår erfaring med årets sommerferie og grunnen til det er jo den at dette var første gang vi prøver en type luksusferie MED barn. Det svært attraktive bassengområdet har også et barnebasseng på hele kvadratmeter der barna virkelig kan gi gass. Det kan de også på hotellets lekeplass.


Velg mellom 2- og 3-roms leiligheter med ulik standar med privat terrasse eller hage. Et flott sted å feriere med barn. Sist, men ikke minst: En luksusferie til Japan er ikke komplett uten en tur til Kobe for å spise Kobe-biff. Dette er en kulinariske opplevelse alle bør få med seg minst én gang i livet, for ord er ikke nok til å beskrive hvor mørt og smaksrikt dette kjøttet er.


Signature er nøye utvalgte luksushotell der alle får en drømmeferie, uansett alder. Du kan velge blant alt fra unike boutiquehotell til elegante spahotell og klassiske luksushotell, og alle hotellfasilitetene som restauranter, basseng og treningsrom, holder selvfølgelig høy standard. Blixen Tours er eksperter på safarireiser til Afrika, eksotiske reiser til Det Indiske Hav og Midt-Østen. Ring og få et tilbud på en skreddersydd reise.


Det er dit vi helst vil reise, og det har reisearrangørene fått med seg. Utvalget av konsepthotell er også noe som øker og det finnes mange fler hotell å velge mellom for de som reiser med barn og de som vil trene mye i ferien. Den klassiske definisjonen på luksus, at noe er dyrt, få forunt og litt overdådig, appelerer nødvendigvis ikke til alle.


Luksusferie med barn

Selve muligheten til i det hele tatt å kunne reise til en bestemt destinasjon er definitivt en form for luksusferie , uansett om det gjelder Maldivene, Thailand eller Kreta. Luksusferie i Hellas. Tilbring en uke eller to på en av Hellas flotte øyer i sommer.


Drømmer du om litt ekstra luksus er dette øyene og hotellene for deg. Unn deg en luksusferie på Bahamas. Et nydelig sted med egen lekker strand i rolige og deilige omgivelser. I mai ble det kjent at avdøde prinsesse Dianas niese, Lady kitty Spencer (28) hadde begynt å date den år eldre millionæren Michael Lewis (60). Sandals Emerald Bay er ultra all inclusive.


Forholdet vekket stor oppsikt i den internasjonale sladrepressen, særlig på grunn av den store aldersforskjellen mellom dem. Det er gratis wi-fi på alle rom, samt inkludert frokostbuffé. På hotellet er det hele tre restauranter, tre forskjellige barneklubber for tre forskjellige aldersgrupper, spa, treningssenter, utendørsbasseng og barnepass på rommet. Hotellet er drevet av et profesjonelt britisk barnehageselskap for barn fra måneder til år, tre ganger i. Bo eksklusivt på Hawaii med reduserte priser! Her har du deilige dager i Honolulu og på øya Hawaii.


Du bor på utsøkte resort hotell. Vi tilrettelegger selvsagt for deg som vil reise med familie og barn. Ferie for de rikeste barna betyr ferie på en yacht i Monaco, hvor man selvsagt prøver ut de nyeste vann-jet`ene.


Luksusferie med barn

Ferie uten barn - ferie for voksne Star Tour Reiser du p ferie uten barn , gir Star Tour deg de beste tipsene. P Blue Village Family Life kan barna lre seg svmme, bli med i Bamseklubben eller bli med p et show. Ving tilbyr de beste hotellene for deg som reiser uten barn. Hotell som passer aller best for voksne som reiser uten barn. Har du begynt å planlegge sommerferien?


Et stykke lenger sør i Thailand ligger resorten The Shore på Kata Beach i Phuket. Hit må du reise uten barn , for hotellet har 18-års grense for sine gjester. Solnedgangen nyter dere fra den eksklusive restaurenten The Harbour.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg