torsdag 28. juni 2018

Røde prikker på kroppen barn

Røde prikker på barn kan oppstå hvor som helst på kroppen og i ansiktet. Les om de vanligste årsakene til røde prikker og utslett, og hva du kan gjøre med dem. De opptrer som små, flate og røde prikker , som kan utvikle seg til blemmer eller forhøyede prikker.


Dette er vanligere blant yngre barn , sier Ringnes. Barnesykdommene har utslett som følger med feber. På grunn av risiko for å smitte sårbare personer i omgivelsene, kan det være greit å vite hva som er hva. Barn Feber hos større barn og voksne, veiviser Feber har symptomer som varierer etter hva som forårsaker feberen, men disse inkluderer ofte frysetokter når feberen stiger, og svettetokter når den synker. Først er prikkene små og røde , før de hovner litt opp og blir til væskefylte blemmer.


Røde hunder: Et utslett med lyserøde prikker kommer til syne først bak ørene og i hodebunnen. Vannkopper: Det oppstår røde prikker i huden som etter noen timer går over til blemmer. Ofte ses en blanding av både prikker , blemmer og skorper. Etter hvert dannes små skorper.


Sykdommen er svært smittsom fra dager før utslettet oppstår til blemmene er tørket inn, ca. Typisk starter det bak ørene, for så å spre seg nedover halsen, kroppen og til slutt til armer og ben. Det begynner som en liten rød flekk, som etter noen timer blir til en liten blemme med klart innhold.


Pass på at barnet ikke tar på sårene, da bakteriene kan spres andre steder på kroppen slik at det oppstår nye sår. Brennkoppene oppstår som oftest i ansiktet og på fingrene, og varer i fire-seks dager før de tørker inn. Det er veldig smittsomt, men barn med få sår kan gå i barnehagen og på skolen så lenge de dekkes til.


Røde prikker på kroppen barn

Utslettet dukker oftest opp i. Dette kan det være. Mange røde prikker på kroppen ? Det er ufarlig, men i noen tilfeller kan det være lurt å oppsøke lege. Den femte barnesykdom er en virussykdom som hovedsakelig rammer barn mellom fem ogår. Fem til dager etter smitte får barnet utslett i kinnene.


Det kan klø og huden vil føles ubehagelig og varm. Fjerde barnesykdom. Ved fjerde barnesykdom har barnet først feber i 3-dager. Når feberen blir borte dukker det opp et svakt rødfarget og småprikket utslett på kroppen.


Trykker du på en petekkier, mister den vanligvis litt farge og blir lysere der du nettopp har trykket. Disse utslettene kan også forekomme hos barn og ha forskjellige utseender. Har du nylig oppdaget én eller flere røde føflekk-lignende prikker på kroppen ? Røde flekker på huden bør ikke føre til ubehag.


Hvis de gjør vondt, klør eller plager deg på andre måter, bør du oppsøke lege. Hvis det å berøre dem forårsaker blødninger, dra til en hudlege. Vær oppmerksom på farge og form.


I det siste har det dukket opp en del røde prikker og små føflekker rundt omkring på kroppen min, hovedsaklig på magen. Jeg synes dette er utrolig irriterende, da jeg virkelig ikke liker føflekker og spesielt ikke på magen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg