fredag 29. juni 2018

Morsom gåte

Nedenfor finner du et utvalg av de beste morsomme gåtene vi har funnet og fått innsendt. Har du flere morsomme gåter vi kan utvide samlingen me send dem gjerne inn! Les gåtene alvorlig og tenk humoristisk.


Klarer du å gjette svaret, er du intelligent. Skjønner du humoren, virker nemlig hjernen din likevel som den skal.

En humoristisk gåte er et spørsmål med et svar som er ukjent eller vanskelig å finne. Leter du etter morsomme gåter? Da har du kommet til riktig sted Her kan du lese morsomme gåter som garantert får frem latteren. Hvilket tau kan du ikke dra i, og hvilken kopp kan du ikke drikke av?


Her er gåter for barn som liker å gruble. Vi har samlet de beste og morsomste gåtene vi kan, og vil veldig gjerne lære flere. Del gåtene dine ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned.


To fedre og to sønner drar på fisketur.

Hver av dem fanger én fisk. Hvorfor kommer de hjem med bare tre fisker tilsammen? Hvor mange riktige klarer du på denne morsomme quizen? Dette er en morsom quiz med spørsmål og svar. Det er en lett blanding av kategorier hvor de morsomme quiz spørsmål er gitt først mens svaret er gitt i kursiv.


Noen spørsmål har også svaralternativer. Den er pakket full med litt mer morsomme spørsmål til quiz som ofte er litt på kanten og einer seg derfor best til voksne. Hvis det er fem epler på benken, og du tar bot to, hvor mange epler har du?


Du kommer til en kald vinterhytte og oppdager at du kun har en fyrstikk. I hytta er det en peis, en parafinlampe og ett stearinlys. Hva tenner du først?


Hvem er det som er sønn av mine foreldre, men likevel ikke min bror? En båt med tre fedre og tre sønner seiler fra kaia. Når de kommer tilbake er det kun fire i båten.


Det er fire generasjoner av samme familie i båten, en liten gutt, hans far, farfar og oldefar. Vitser i mange ulike kategorier. Flere tusen vitser.

Selv om gåten er ment som en morsom hjernetrim for barn, har det vist seg at voksne får langt større problemer med å løse den. Gåten går nå som en farsott i sosiale medier, ifølge Daily Mail. Dette nettstedet inneholder en samling av gåter, spill og annen hjernetrim. Samlingen består av både lette og vanskelige oppgaver, delt inn i forskjellige kategorier.


Lange vitser kan også kalles morsomme historier. Her har vi samlet gode morsomme historier om alt mulig rart. Kanskje greit å tenke seg om noen ekstra ganger, før man tatoverer et navn.


Navnet skjemmer ingen sies det. Det stemmer, så lenge den personen som har navnet ikke kløner det til:1. Morsom quiz – Spørsmål og svar – Samling av spørsmål. Sjekk ut humoristiske bøker hos tanum. Tre menn sitter på en benk.


Det er den sannferdige, som alltid snakker sant, løgneren, som alltid lyver og skøyeren som man aldri kan vite om man kan tro på eller ikke. Her kan alle skriv inn en god vits eller gåte , Får starte litt pent. Vet du hva som står på døren til sedbanken ? TAKK FOR AT DU KOM.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg