onsdag 20. juni 2018

Lege i oslo

Oslo City Legesenter. Din neste fastlege finner du her. Se behandlinger, priser og bestill time. Kort venteti høy faglig kvalitet og personlig service. Helse fra topp til tå.

Vi har både kvinnelige og mannlige spesialister innen flere områder, og tilbyr med dette et bredt spekter av helsetjenester som er tilgjengelige for alle. Det at vi står utenom fastlegeordningen betyr at alle kan komme hit, og man behøver ikke henvisning for å få time. Vi har kort ventetid for konsultasjon hos allmennlege og gynekolog.


Vi har også spesialister innen en rekke medisinske fagområder, slik som psykisk helse, gynekologi og obstetrikk og hjerte- og karsykdommer. Din Lege tilbyr ikke lenger reisevaksinasjon på laboratoriet. I prakis betyr dette at våre pasienter som trenger reisevaksinasjon må bestille time hos sin fastlege.


Her finner du telefonnummer, adresse og hjemmeside til både lege og legesenter i nærheten av der du bor.

I tillegg må du holde deg oppdatert på medisinsk og teknologisk utvikling. En viktig egenskap for en lege , er evnen til å se hver enkelt pasient. Som lege må du også kunne takle krisesituasjoner. Dersom du har rett til fastlege, kan du selv finne og bytte til ønsket lege på helsenorge. Ser du etter et legesenter for timebestilling eller ønsker du å bytte fastlege?


Enkel online bestilling. Anbefalte fastleger. Tidsskriftets stillingsportal for leger. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev.


Legevakt, fastlege og kommunale legetjenester. Lønn og arbeidsforhold. Få legen på hjemmebesøk nå! Senteret har Norges mest avanserte laserutstyr, tre operasjonsstuer og utfører også kosmetiske behandlinger. Vårt mål er å gi våre pasienter den beste og mest moderne behandling av hudsykdommer.


Vi står utenfor fastlegeordningen slik at du selv kan bestemme hvilken lege du vil gå til uansett hvor i landet du bor. Godkjente arbeidstakere.

Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 21. Green Doctors er en privat legepraksis med fokus på å avdekke og behandle de underliggende årsaker til sykdom. Gjennom grundig kartlegging av din sykehistorie, dine plager, ditt kosthold og dine blodprøver, kan vi hjelpe deg å optimalisere din helse og forebygge sykdom. Faste pasienter kan komme ned mandag-fredag mellom kl. Kjøp komplett pakke med hotell.


Finn lege i oslo nå på Kensaq. Bestill teaterpakke med hotell her. Ta kontakt for timebestilling. For deg som pasient medfører det at du betaler vanlige egeneandeler.


E-post kan ikke benyttes til timebestilling. Du må da registrere deg i 1. Spesialistene har lang erfaring fra landets største sykehus, mens de allmennpraktiserende legene har vid erfaring fra allmennpraksis. Lege , Miljøterapeut, Lege i spesialisering og mer! Henvisninger og B-preparater ønsker legene at du som pasient kommer til time. Lis, Lege , Rådgiver og mer!


Jeg fikk time i løpet av dager. Det var et møte med hyggelig betjening i resepsjonen, profesjonell lege og sykepleier samt rask og effektiv undersøkelse. Mitt inntrykk er at dette er et sted med erfarne ansatte og hvor pasienten står i sentrum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg