tirsdag 5. juni 2018

Slottsferie sverige

Gratis avbestilling! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Er du ute effter en slottsferie eller herregårdsweekend i Sverige ? Da har du funnie det riktig.


Book en herregårdsweekend i Sverige , eller en ferie på ett av våre svenske slott.

Historiske omgivelser, god mat og dejlig atmosfære - alle kendetegn ved vores svenske slotte og herregårder i Sverige. Sverige har mange slott og herregårder spredt over hele landet, men de aller fleste ligger i Sør- og Västsverige. Mange av dem er åpne for besøkende, og flere tilbyr overnatting, kulinariske matopplevelser, aktiviteter og skjønnhetsbehandlinger. Felles for dem alle, er at de har delikate rom, naturskjønne omgivelser og vakre hager. En slottsferie oser av sjel og atmosfære, og kan by på gastronomiske opplevelser og vinsmaking, skogsturer med leirdueskyting, golf, bading i vedfyrte stamper, samt mysterier og spøkelser.


Unn deg en helg i sus og dus med slottsferie i Sverige. Som gjest på slott og herregårder får du opplevelser langt utover vanlige hotellopphold.

Barna elsker å boltre seg i de store parkanleggene, på enkelte av slottene er det også svømmebasseng. Her kan du bo som kongelig på slott Vi har funnet noen slott som tilbyr overnatting. For den lille kongen, dronningen, prinsen eller prinsessen i oss alle.


For at gjesteomtalene og -poengene skal oppleves som relevante og aktuelle, arkiverer vi omtaler som er eldre enn måneder. Kun gjester som har booket via Booking. Den dag i dag holder svenskene fødselsaristokratiet i hev og adelen har stadig en viss innflytelse.


Mange slott i Sverige er åpne for besøkende, og flere tilbyr matservering, vinsmaking, skogsturer med leirdueskyting, golf, bading i vedfyrte stamper mysterier og spøkelser, utstillinger og skjønnhetsbehandlinger. Slott i Sverige : Se anmeldelser og bilder av Slott i Sverige , Europa på TripAdvisor. REISE MED BARN PÅ SLOTTSFERIE I SVERIGE : Vi har ikke sånt i Norge. Lilla Edet og vurdert til av på TripAdvisor. Gamle, ærverdige slott med prakthager hvor hver busk og hvert gresstrå er klippet med en nøyaktighet bare slottsgartnere kan.


Hvor rommene er store med ringeklokker ned til kjøkkenet og med høye malerier av gamle menn som følger deg med øynene. Det er bare noe helt eventyrlig over slott og herregårder, og i Danmark finnes det veldig mange slike. I mange år var de rojale kamrene forbeholdt konger og adelige, men i dag er mange slott og herregårder innrettet som leieboliger, så du kan nå leie ditt helt egne slott.


Liste over slott er en alfabetisk over slott etter land og navn.

Dette er bare en brøkdel av alle slott og herregårder som har overnatting i Sverige. Slottsferie på de flotteste slottene og herregårdene i Danmark. Sjekk også ut Countryside Hotels Sweden, eller kontakt de forskjellige regionenes turistkontorer for oversikt over herregårder og slott i andre deler av Sverige.


Bo på slott i England for 6kroner natten Hit kan du dra på slottsferie i Storbritannia. Tyskland strekker seg fra Nordsjøen til Alpene og byr på et utall av gamle, vakre og spennende byer, hvor dere finner allverdens interessante severdigheter for hele familien. Hos Risskov Bilferie streber vi etter et bredt utvalg av forskjellige typer ferier, enten dere ønsker et spa-opphol gourmetferie eller kanskje en slottsferie.


Slotsferie Danmark billige liebhaverdrømme Slotsferie Danmark udlejer en lang række eventyrlige slotte, herregårde og jagthytter til både private og virksomheder. Vores boliger kan danne en eventyrlig ramme for jeres næste ferie, bryllup, konference eller familiefest. Häckeberga Slott, Genarp, Sverige.


Vi ønsker deg en god ferie ! Lev ut din kongelige drøm. VisitBritain nettbutikk er det britiske turistrådets offisielle nettbutikk og har alt som du behøver for en fantastisk reise til Storbritannia, slik som transportkort, togpass og biletter til ulike attraksjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg