mandag 11. juni 2018

Ovnsbakt fisk med grønnsaker

Torsk og grønnsaker bakt i samme form i stekeovnen er en god og enkel måte å lage middag på. Du kan bruke det tilbehøret du ønsker, i denne oppskriften foreslår vi potetmos. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.


Mat laget i ovn er lettvint, sunt og smaker ekstra godt. For at fisken ikke skal bli for mye kokt, er det lurt å dampe rotgrønnsakene i olje på forhånd.

Få resten av familien på kroken med denne ovnsbakte torskeretten – noe av det enkleste du kan lage, samtidig som det smaker fabelaktig. Dryss over olje, eddik og sukker, krydre med frisk timian, salt og pepper. Vend alt godt sammen og sett formen midt i stekeovnen. Lettvint og sunnere festmiddag som passer hele uken.


Sausen er basert på Lett Crème Fraîce og en blanding av friske urter. Fisken blir fantastisk god etter å ha hvilt i en marinade av limesaft og hvitløk før den stekes i ovnen. Ovnsbakt torsk og grønnsaker er rask, sunn og god middag.


Torskefileten kan du legge direkte over grønnsakene og steke i ovnen samtidig. Noen skiver med urtesmør på toppen gir ekstra smak.

Oppskrift på en form med grønnsaker og laks i ovn. Lakseformen gjør seg selv i stekeovnen, mens du gjør andre ting. Dette er en gjenoppskrift som er laget for å bruke opp mest mulig av maten og unngå å kaste mat. Fyll fiskepakkene med det du har for hånden av grønnsaker og urter.


Denne oppskriften på sei er enkel og veldig god. Barilla Pesto alla Genovese Salt og pepper. Sett stekeovnen på 2°C.


Kvardagen er i gang og middagane skal på bordet etter en lang dag på jobb. Da er det heilt topp med såkalte kvardagsmiddager som både er raske, enkle, næringsrike og mettande. Laks i form med grønnsaker og fløte er en slik middag, den er så simpel, men samtidig veldig god. Grønnsaker og fisk i folie I disse grillpakkene kan grønnsakene varieres i det uendelige, og all slags fisk kan brukes. Her har vi brukt laks og torsk og squash, løk og asparges.


En lettvint og smakfull rett, som ikke tar lang tid å lage. Fisk , fiskeretter og tilbehør. En litt annerledes grateng, med rød fisk , grønnsaker og uten makaroni. Grovhakk valnøtter, rist det lett i en tørr stekepanne, og la det avkjøle. Fres sjalottløk, hvitløk og rosenkål i en stekepanne med olivenolje til rosenkålen blir brunaktig, 3-minutter.


OVNSBAKT FISKEFILET.

En herlig fiskerett som settes rett i ovnen! Her finner du oppskrifter og inspirasjon til enkelt og godt tilbehør til fiskefiletene. Start å kutte grønnsakene, bruk det du liker og har tilgjengelig. Tidsbruk minutter.


Denne alt-i-en-form-retten med smak av hvitløk og. Legg oppskrift i handlelapp. Fremgangsmåte ovnsbakt torsk med hvit saus: 1. Forvarm ovnen til 1grader. Grovhakk persillen.


Skjær gulrot og purreløk i skiver. Kutt torsk i terninger. Spe på med halvparten av melken, og deretter sper du på litt og litt med resten av melken til den blir ønsket tykkelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg