fredag 15. juni 2018

Koteletter i ovn folie

Direkte fra eget lager til lavpris. Kjøp Ovn hos WhiteAway. Klistermærker og skilte på foliekniven. Gratis forsendelse. Koteletter tilberedt i folie gir en saftig smak.


Brett folien sammen over hver kotelett, og legg pakkene på rist i ovnen.

Stek dem i ovn i ca, minutter. Når det skal gå hurtigt til aftensma så forbereder jeg som oftest maden inden børnene kommer hjem. Det er nemlig nemt at smide på køl efter de er samlet, og så bare smide i ovnen , når det skal laves. Vi varierer med tilbehøret, men vi kan nu godt lide denne kombination med ris, sauce og grønt. Steke koteletter i ovn For å få saftige koteletter i ovnen , bør de brunes i en panne først og deretter stekes videre i en langpanne sammen med grønnsaker og vann.


Her finner du oppskrift og fremgangsmåte på saftige og møre koteletter tilberedt i ovn. Ovnen varmes op på 2gr. Smøret smeltes på en pande og koteletterne brunes på begge sider og lægges på hvert sit folie.


De snittede løg brunes og fordeles henover koteletterne og de skivede tomater brunes let på panden og fordeles også det samme gør sig gældende for champignonerne.

Forvarm ovnen til 1grader. Smør inn en stor ildfast form med olje eller smør. Tips for å spare oppvask: Legg et stort stykke aliminiumsfolie på en stekebrett, og brett opp kantene på folien slik at væsken ikke søler til brettet. Når maten er ferdig, bretter du ganske enkelt sammen folien og kaster denne i søpla.


Retten stekes ferdig i ovnen , da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen. Jeg syns ikke det blir noe særlig godt når eg prøver å lage koteletter selv. Jeg bruner de først i stekepannen slik at de får stekeskorpe.


Så salter og peprer jeg og legger i ildfast form. Men hvor mange grader, og hvor lenge? Jeg kunne gjerne tenkt meg å ha de i ovnen i en time, hvor mange grade.


Det jeg gjorde var at jeg brunet kotelettene først på stekepanna i litt olje og krydder. Det ble nydelige, saftige koteletter av det! Læg hver kotelet på et stort stykke folie. Champignoner, tomater og løg skæres i skiver og lægges oven på de fire koteletter. Luk pakkerne godt sammen og sæt dem i ovnen i min.


Hvordan tilbereder dere koteletter i ovn ? Den mest vanlige tilberedning av koteletter er vel i stekepanne, men hvorfor ikke prøve dem i ovnen ? Smaker veldig godt sammen med ovnsbakte grønnsaker. Jeg bruker feks sjampingnon, rødløk, gulrot og.

Ovnsbakte koteletter med fløte- og soppsaus. Så helte jeg det hele over kotelettene og satte alt i ovnen i ca. Imidlertid skjønner jeg ikke hvorfor du kaster grønnsakene?


Jeg siler bort kraften i et hjørne av ovns formen, denne benytter jeg til saus. Tar så av folie og lar alt tørke litt mens jeg tilbereder sausen, så setter jeg enten hele formen på bordet, eller jeg tar utav koteletter og legger de på et fat og grønnsakene på et annet. Denne oppskriften her er helt genial og ikke minst veldig enkel. Det blir best hvis det får stå lenge i ovnen , gjerne et par timer, men lager jeg det på en fridag, rekker jeg jo glatt å gjøre litt annet i mens. Langtidsstekte koteletter bakt i høy - En ny måte å få smak av nordisk natur og fjøs og nordavin sier kokk Ole Jørgen Eilertsen.


Oppskrift finner du under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg