fredag 15. januar 2016

Rask og enkel dessert

Topp nachochips med is og dypp i sjokolade. Raskt, enkelt og digg! Hundrevis av forskjellige restauranter. Oppskrifter og tips på hjemmelaget dessert. Sjokoladefondant, crème brûlée, panna cotta, fruktsalat eller tilslørte bondepiker?


Rask og enkel dessert

Det er bare å velge den som frister mest - vi har oppskriftene. Kompott av frukt og bær er enkelt å lage, men smaker helt nydelig! Blant våre desserter finner du alt fra enkle og snarlagde desserter til avanserte kreasjoner som kaller på stående applaus rundt bordet.


Jordbær, melon og banan er perfekte sammen og fremhever hverandres sødme. Legg til litt grønt eple for friskhet, pistasj for knas og mynte for det lille ekstra. Topp med masse god Piano Vaniljesaus.


Hjemmelaget fruktsalat er rask og enkel dessert å lage. Desserter du kan trylle fram på noen sekunder - i alle fall minutter. Den aller største klassikeren (verdens kjappeste?) er å skjære appelsiner i skiver og strø på sukker og kanel.


Men, det stopper på ingen måte der. En av de aller kuleste dessertene er så enkel at det er komisk. Flere sunne tips til dessert og snacks.


Rask og enkel dessert

Det finnes flere gode alternativer til godteri, kjeks og sjokolade om kveld. Selv om du ikke slanker deg, er det ikke hensiktsmessig å spise et særlig sukker- og fettholdigt måltid sent om kvelden. Mysli oppskrift - sjokodryss med skyr - og få flere sunne dessertforslag nederst på siden. Denne helgen står St. Hans og midtsommerfeiring for tur og mange langbord er allerede pyntet til sommerfest.


Enten dere er eller til bords er det deilig med en dessert som er rask og enkel å lage, og som samtidig smaker himmelsk og setter et smil om munnen på gjestene. Lette desserter på late dager. Om sommeren er det lett å leve - på alle måter.


Med sol, lys og varme nyter vi aller helst det enkle og lette. Hva med å avslutte med noe søtt, noe friskt, - veldig godt og kanskje ikke for mektig? Her får du noen flotte oppskrifter på deilige sommerdesserter. Dette er en rask pastarett som vi tror fort blir en favoritt rundt middagsbordet.


Den tar ikke mer enn minutter å lage. En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på. En frisk og enkel dessert med smak av appelsin. Du kan lage den i god tid før middag, for den bør stå i kjøleskapet minst en time før servering.


Enkel kanelkake – en av de mest populære kakeoppskriftene på bloggen og det med god grunn. Den smaker godt OG er enkel å lage. Enkel jordbær- og rabarbrakake – en variasjon av kanelkaken over.


Rocky road ruter – kommer til å forsvinne raskt fra kakebordet! Clafoutis med sommerbær – super enkelt å lage. Veeeeeldig rask og enkel saus til is: Brekk en dobbel Daim og en stor Japp i biter, smelt det i litt fløte.


Lag en rask og enkel dessert med syrlig ostekrem lagt lagvis med søt oreokjeks. Serveres varm til god vaniljeis. Du finner oppskriften på den, sammen med mange andre deilige desserter og kaker i den nye boken min Franciskas fristende kaker. Barna vil elske den! Klikk HER hvis du ønsker å bestille den.


Enkelt og fornuftig Dagbladets kokk Arne Brimi lager ofte gode og lettvinte desserter. Se flere oppskrifter fra Arne Brimi her. Han mener hverdagsdesserter skal være sunne, enkle og fornuftige.


Rask og enkel dessert

Gluten-, melke-, sukker-fritt er stort sett det meste på bloggen og er derfor spredt utover alle sidene, samt ett utvalg på egen side, osv. Dessert og kanskje også i Mat fra andre land etc. Begrens mat og drikke med mye sukker til hverdags. Brus, saft, sjokolade, godteri samt søte kjeks og bakervarer er de største kildene til tilsatt sukker i kostholdet. Slike matvarer tilfører kroppen mye sukker og energi, men lite av andre næringsstoffer den trenger.


Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Om du velger å bruke matprat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg