mandag 18. januar 2016

Gravid uke 11 blødning

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Svangerskapslengde og mengden blødning må vurderes.


Småblødninger i form av litt rosa på papiret når du tørker deg, eller en liten dråpe i trusa, er vanlige og som regel ufarlige.

Blødning under graviditeten kan ha mange ulike årsaker. Rundt en av fire av alle gravide opplever blødning i de første ukene av. Ved truende spontanabort skal legen kunne påvise at du fremdeles er gravid.


Spontanabort Spontanabort deles inn i tidlige (før utgangen av uke 12) og sene (etter uke 12). Nesten alle spontanaborter er tidlige. I de fleste tilfeller er blødninger tidlig i svangerskapet ufarlige, mens blødninger senere i svangerskapet alltid bør.


Truende abort av den intakte graviditet.

Ved svangerskap utenfor livmoren ville du i uke sannssynligvis ha smerter i tillegg til svakere blødning. Jeg er gravid i uke 11. Fredagsmorgen våknet jeg opp med friskt blod på papiret på do, og ble veldig bekymret. Fortsatte dagen med tampong for å se om det kom mer. Fikk igjen en blødning nå, litt mørkere denne gangen.


Hvis det skulle vise seg at hjertet slår, og det fortsetter å blø i morgen, kommer jeg til å være like redd for at det er noe galt igjen. Håper så inderlig det går. Gravid uke : Ansiktet er i. Har vært hos legen og han mente at det var spontantabort men ikke 1 sikkert. Veldig lik mensen, ik så mye smerte.


Den kan gjerne bli litt tykkere og seigere enn når man ikke er gravid. Er utfloden økt og illeluktende ved graviditet, eller om fargen endres til brun, grønn, rosa eller gul, bør du ta det opp med jordmoren eller legen din. En måte å holde ut med den bølgen av graviditetssymptomer som spres seg i kroppen din nå kan være å prøve å fokusere på hvor mye som skjer med barnet ditt i uke 15. Det første trimester regnes fra uke 0- i svangerskapet. Det er vanskelig å vite akkurat når befruktningen fant sted og derfor regnes selve befruktningen fra den siste mens, første dag.


Forstoppelse kan også være et tidlig tegn på at du er gravid.

Når progesteronverdiene i kroppen øker, vil maten passere langsommere gjennom fordøyelseskanalen. Dette er årsaken til at mange kvinner tidlig i svangerskapet opplever å få treg mage. Pass på å spise rikelig med fiber, drikk vann og hold deg aktiv! I går fikk jeg blødning , og den var brun.


Hadde litt i dag også, men det er bare på papiret når jeg tørker meg. Var til legen i ettermiddag, og han tok gyn på meg, og så at åpningen er lukket, men at blødningen hadde kommet derfra. Les også: For deg som vil bli gravid igjen etter abort. Mer sjeldne årsaker.


Det kan bli en svært farlig situasjon, men forekommer kun i 1-prosent av alle svangerskap. Om du blør i uke 1 eller er det grunn til å oppsøke lege for en nærmere undersøkelse. Er gravid i uke har hatt småblødninger hele veien fra uke 5! Var på tidlig ul forrige uke og fikk høre hjertet slo godt :) han sa alt sto bra til med babyen og at den satt godt fast!


På fredag våknet jeg av at jeg blødde mye. Så det nærmer seg virkelig uker. Fikk heldigvis komme på kontroll på sykehuset samme formiddag. De fant ikke årsak til blødning. Så trist og veldig likt slik jeg opplevde det.


Tenkte som så at det var for en grunn osv, men da det kom til selve SAen ble jeg tatt helt på senga. Men alt bra i magen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg