mandag 18. januar 2016

Kyllingsuppe med kokosmelk og chili

Kyllingsuppe med kokosmelk og chili

Tilsett kyllingbiter og kokosmelk i suppegryten og gi suppen et lett oppkok. Kokosmelken kan eventuelt erstattes med fløte. Smak til med mer karri, chili , salt og hvit pepper, om nødvendig, og la suppen trekke et par minutter, til kyllingen er gjennomkokt.


Rett før servering rører du inn rikelig med koriander. Denne kyllingsuppen er et godt valg når du er på jakt etter lettvint, sunn og smakfull middag. Fylt med deilige smaker fra chili , paprika og kokos, og toppet med proteinrik og mager kylling som metter godt. Her har du en kyllingsuppe som virkelig livner opp på mørke vinterkvelder. Full av gode smaker fra Sørøst-Asia – lukk øynene og drøm deg vekk til eksotiske strender og grader pluss.


Tilsett løken og la det frese et par minutter, og tilsett deretter hvitløk, chili , ingefær og sitrongress. La det frese med i ca. Kok opp og tilsett kyllingbitene og gulrøttene, og la det trekke i ca.


Denne er “brennende” god og varm, og med chili og ingefær i, tiner den selv den mest frostige kropp #128578; Den er enkel å lage, og det tar ikke lange tiden heller. INGREDIENSER : kyllingfilet ( mine ble tilsammen 7gr ) rød paprika ( min var 1gram ) vårløk. Om du ikke har kaffirlimeblader kan du erstatte de med lime- eller sitronskall.


Den kan fort bli en middagsfavoritt. Nydelig varmende suppe med masse smak. Thaimat er det beste jeg får og Gaeng Phed gai er en stor favoritt.


Kyllingsuppe med kokosmelk og chili

Hvis jeg måtte velge en rett jeg skulle kokkelert med bind for øynene hadde det blitt denne. Lagd utrolig mange ganger både til hverdag og fest. Epler kan selvsagt også brukes i det salte kjøkkenet og passer til alt som har godt av litt sødme og friskhet som en kyllingsuppe. Sammen med karri og kokos er dette en smaksrik suppe som vil varme på trauste dager.


Tilsett buljong og kokosmelk la det koke et par minutter. Del gulroten på langs og kutt den i tynne skiver på skrå, og sukkerertene i to på skrå. Hell vannet av vannkastanjene.


Kyllingsuppe med kokosmelk og chili

Ha grønnsaker og vannkastanjer i gryten. Dryss over hakket koriander og server med den kokte risen. Tilsett chili , sitrongress og ingefær, og la kraften koke videre. Fres soppen i litt olivenolje. Tilsett kokosmelk i kyllingkraften og smak til med salt, og kjør suppen med en stavmikser.


Skjær kyllingbrystet i små biter. Gulrotsuppe med kylling, ingefær og chili har ikke bare en nydelig farge, men er også svært god på smak. Suppen er rik på smak med et lite sting, og er perfekt på de litt grå og kjølige vårdagene som har vært i det siste. Hvis du ønsker en kjøttfri variant kan du fint bare kyllingen og heller bruke en grønnsaksbuljong. Dette er en spennende suppe med mange gode smaker som du kan invitere gjester på.


Het kyllingsuppe med kokos Deilig kyllingsuppe med kokos, brokkoli, paprika i flere farger og litt styrke med chili. Finhakk grønnsakene og surr dem blanke i oljen. Tilsett vann og buljong, kokosmelk og soyasaus og kok opp. Rens chili og finhakk dem.


Knus sitrongress og galangal litt i en morter eller med baksiden av en kniv. Fres løk, hvitløk, sitrongress, galangal og kaffir lime blader i en kjele med olje til løken er blank og myk. Ha kokosmelk , limesaft, fiskesaus og sukker i kjelen og la det småkoke i ca. Oppskrift på kyllinggryte med kokosmelk og koriander til personer.


Server gjerne med frisk koriander. Du må gjerne variere karribruken med Red curry og Green curry fra Thailand eller andre tørkede karrier fra india og Malaysia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg