mandag 18. januar 2016

Kjerringråd mot kløe i underlivet

Endelig en rynkekrem som virker. Det er ikke alltid det er så mye som skal til for å få bukt med problemet med kløe i underlivet. Her er det samlet en del enkle kjerringråd mot kløe der nede. Les mer om kløe i underlivet.


Som hjelp mot kløe i underlivet er ofte det enkle det beste. Kløe i underlivet - kjerringråd Kløe i underlivet. Mange kan oppleve at det plutselig oppstår kløe , svie og til og med utslett i underlivet.


Utslett i underlivet kan være et symptom som kan skyldes en rekke helseproblemer og kan forekomme på en hvilken som helst del av det mannlige eller kvinnelige kjønnsområdet, finn riktig behandling for din tilstand! Er naturmedisin og kjerringråd en myte? Ikke bare på grunn av kløen, men ofte fordi den griper inn i det intime samlivet. Pruritus vulvae er den latinske medisinske betegnelsen for kløe i området rundt kvinnens kjønnsorganer.


Plages du med kløe i underlivet , kan det lønne seg å skifte til toilettpapir med nytt fiber. Kortisonkrem virker ikke direkte lindrende mot kløe , men kan dempe en hudreaksjon som kan stå bak. Reseptfrie kløestillende kremer som Eurax gir effekt mot hudkløe i en periode på 6-timer etter hver påføring.


Kan brukes av voksne og barn. Ved å smøre yoghurt naturelle i underlivet kan du fjerne vond lukt. Husk å skylle deg godt nedentil etter du har vasket med såpe. Såpe kan forstyrre PH-verdien i underlivet som kan bidra til at hudens naturlige beskyttelsessystem kommer i ubalanse og at hudirritasjoner og infeksjoner oppstår.


Kløe i endetarmen er svært vanlig både hos voksne og barn, og det er beregnet av 1- av befolkningen har det. Forekomsten øker med alderen, og man ser at menn er mer utsatt for å få slike plager enn kvinner. Kløe , svie og smerter i underlivet hos kvinner kan ha mange årsaker. Vi skal se på noen av de vanligste årsakene som legen din gjerne vurderer på kontoret.


Når man snakker om underlivet snakker man egentlig om to ganske ulike deler med forskjellig biologi, nemlig de ytre og de indre kjønnsorganer. Husk at kjerringråd ikke må erstatte nødvendige legebesøk. NRK gir ingen garanti for rådenes virkning og de må prøves ut på eget ansvar.


Send oss gjerne kjerringråd på e-post: kjerring. Kjerringråd mot kløe i underlivet. Kle i underlivet - Kle i underlivet er ikke uvanlig og kan skape mye ubehag. Soppinfeksjon i underlivet er svrt vanlig og de fleste kvinner vil oppleve f det en eller flere ganger i lpet.


Nei, slike kjerringråd virker dessverre ikke. Underlivssopp kan kun behandles med soppdrepende midler som er beregnet til akkurat denne typen sopp – disse får du kjøpt reseptfritt på apoteket. Det er viktig å være oppmerksom på at det ikke er all kløe som skyldes underlivssopp.


Ved andre plager i underlivet , eller hvis du er usikker på om plagene skyldes soppinfeksjon. Hvordan ser legen at det er sopp? De typiske symptomene med kløe og hvitaktig luktfri utflo samt en gynekologisk undersøkelse gjør det vanligvis lett å stille diagnosen. Det kan være ulike årsaker til at du opplever kløe eller vond lukt i underlivet. Sopp i underlivet og bakteriell vaginose er blant de vanligste, og kan noen ganger forveksles.


Finn ut forskjellen her, slik at du kan behandle plagene riktig. I tillegg finnes det en rekke kjerringråd som sies å skulle hjelpe mot soppinfeksjoner, som å bruke yoghurt naturell eller å vaske underlivet med eddikvann. Men hvorvidt dette hjelper er heller usikkert.


Det finnes ingen beviser for at slike råd har noen effekt mot sopp. Bruk lettere undertøy av bomull, og unngå irritative og sterke hudprodukter. Man kan bli allergisk mot lokale produkter som appliseres i det angrepne området.


Dette kan lede til kontaktallergi, som igjen kan gi sterk kløe , sier Myhre. Den vanligste plagen ved sopp i underlivet er endret utflod fra skjeden. Du kan også kjenne kløe og sårhet.


Soppinfeksjonen er vanligvis lett å bli kvitt, men hos enkelte kvinner kommer den stadig tilbake. Nesten alle soppinfeksjoner i underlivet forårsakes av sopparten Candida albicans. Denne finnes ofte i normalfloraen i tarmen og kan lett forflytte seg frem i skjeden. Man blir altså ikke smittet med sopp slik som en kjønnssykdom.


Det viktigste tegnet på at du kan ha fått underlivssopp er kløe. Kosthold kan hjelpe mot underlivsplager. Hva du spiser og drikker påvirker hele kroppen din, inkludert underlivet.


Sliter du med underlivsplager, kan en endring av kostholdet vise seg å være løsningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg