tirsdag 12. januar 2016

Henvisning psykolog

Psykolog med driftsavtale utgjør en del av spesialisthelsetjenesten og samarbeider med distriktspsykiatrisk senter (DPS). Flere psykologer har privat praksis uten driftsavtale med helseforetaket. Finn privat psykolog.


Du kan søke på nettet etter psykolog uten driftsavtale i regionen der du bor. Hva bør en henvisning fra psykoneholde? Hvilke skjemaer trenger jeg å fylle ut?


Her gir vi deg litt praktisk informasjon om reformen. Har aldri hatt behov for det før, så jeg vet ikke helt hvordan det fungerer. Tar det normalt lang ti og er det dyrt (eller er det egenandel?).


Det kreves henvisning fra lege for behandling. Psykologen har en bred kompetanse og erfaring fra behandling av ulike lidelser. Det burde være mer en tilstrekkelig!


Sprø han for mye, bare si klart at du ikke er klar for å snakke om det. Hun gav seg raskt og gav meg henvisning. Tidlig og relevant hjelp er vesentlig for pasient og pårørende, og samfunnsmessig økonomisk.


Det er derfor faglig forsvarlig og viktig for pasienter å kunne henvende seg direkte til psykolog. En henvisning giver ret til max. Hvis du skifter psykolog. Ved henvisning til avtalespesialist vil egenandelen du som pasient må betale, være den samme som ved behandling på et offentlig sykehus. Egenandel er betaling fra pasienten som inngår i frikortordningen.


Pasientbetaling er annen betaling som kan kreves av pasienten, og som ikke inngår i frikortordningen. Pasienter som bestiller time direkte uten henvisning fra lege eller psykolog betaler Kr. Fastleger eller andre henvisende instanser kan sende henvisning digitalt på kryptert linje via Norsk Helsenett, NHN. Henvisning gjennom Norsk Helsenett, NHN. Hva skjer inne hos psykologen ? Virker psykologbehandling?


Henvisning psykolog

Hvordan virker psykologbehandling? Hvor flinke er Bypsykologene? Trenger jeg henvisning ? Undtaget er personer, der inden det fyldte 18.


Ingen problemer er for små eller for ubetydelige, så lenge det oppleves som et problem for deg. Her er der ingen tidsfrist for henvisning. Du kan også søke psykolog fordi du ønsker hjelp til å bli bedre kjent med deg selv og forstå deg selv bedre, uten at du har psykiske problem.


Henvisning psykolog

Gått til psykolog i 4-år og ble bedre av dette. Våre psykologer og psykologspesialister kan hjelpe med utfordringer i hverdagen og de fleste psykiske plager og lidelser. Jeg bryr meg om alt, ten. Vi har lange åpningstider, ingen ventetid og henvisning fra lege er ikke nødvendig. Må man ha henvisning til psykolog Skal du til en psykolog via det offentlige, så er svaret ja.


Du må da innom din fastlege og legen vil vurdere om du har behov for en psykolog. Når du blir henvist, kan det ta flere måneder før du får time. Dette er hovedgrunnen til at mange velger å gå til en privat psykolog. Volvats psykologer og psykiatere har lang erfaring med å behandle depresjon med anerkjente metoder.


Det er ingen ventetid og du trenger ikke henvisning. Alle opplever perioder med nedstemthet, tristhet, manglende energi og kanskje en følelse av at tilværelsen er meningsløs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg