tirsdag 19. januar 2016

Familieklinikken

Vi bruker et høyteknologisk ultralyd apparat utenpå magen, som allerede fra 7-uke gir en meget god bildekvalitet. Vi utfører alltid en anatomisk undersøkelse og en måling som viser hvor stort barnet er og hvor mange det er. Familieklinikken holder til i Klinkenberg 4b.


Sara Garcia Tarrero 10. Anne og Mette Sahlholdt.

Velkommen til Linstad familieklinikk! Dessverre strekker ikke tiden til lenger. Alle som ønsker å parkere på sykehusets område må løse ut billett ved ankomst. Følg skilting og les anvisning på betalingsautomatene.


I enkelte perioder, f. Majorstuaklinikken har gynekolog og ultralyd spesialister sentralt i Oslo. Vi utfører vanlige rutineundersøkelser og ultralyd svangerskap, men foretar også utredning og behandling av mer omfattende problemstillinger. Forskningsprosjektet Children at Risk Evaluation (CARE) Telemark barne- og familiesenter har deltatt i forskningsprosjektet Cildren at Risk Evaluation (CARE).

I første delstudie av prosjektet har det blitt evaluert en modell for hvordan kartlegging av helse, utvikling og omsorgsbehov hos barn i særlig risiko kan gjennomføres. Digitalt verktøy for nyrepasienter. Nå blir det enklere for nyrepasienter å ha hjemmedialyse. Tre pasienter i Telemark har allerede tatt i bruk et nyutviklet verktøy som gjør det lettere å følge opp sykdommen hjemmefra.


Vi begge føltes oss godt i varetatt av denne flotte damen. Akupunktur første gang 85kr. Liker humøret til de som er her! Føler at ting er på plass etter behandling. Fornøyd med at Damaris forklarer plagene, hvorfor det oppstår samt hvorfor jeg får den behandlingen jeg får.


VENTETTID: Vi har for øyeblikket stor pågang, og ventetiden er fra 3-måneder dersom problemstillingen ikke er vurdert som akutt av lege. TILDELING AV TIME: Henvisning må foreligge før time kan settes opp. Legen vil vurdere ventetiden, og du vil motta time per SMS eller brev.


Hold inn Ctrl-tasten (Cmd på Mac). Trykk - for å gjøre den mindre. Vi tilbyr akupunktur til kvinner og menn, samt ultralyd til gravide og. Søkeresultatene fortsetter under annonsen.

Undersøkelsene utføres utenpå magen. Ultralyd kan benyttes tidlig i svangerskapet til å bekrefte graviditet og for å vise utviklingen av fosteret i livmoren gjennom svangerskapet. Ta kontakt ved interesse.


Psykologisk poliklinikk for barn og ungdom er en opplæringsklinikk ved Universitetet i Bergen. Her gir viderekomne psykologstudenter utredning og behandling til barn, ungdom og deres familier under veiledning av spesialist i klinisk psykologi. Vis Siri Vaajes profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Siri har jobber oppført på profilen.


Se hele profilen på LinkedIn og finn Siris forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg