mandag 18. januar 2016

Brennkopper engelsk

Vi har én oversettelse av brennkopper i bokmål- engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk.


Brennkopper (impetigo) er en overfladisk infeksjon som skyldes bakterier. Forekomsten av brennkopper er vanligst om sommeren når det er varmt. I Skandinavia er det mest vanlig at brennkopper skyldes stafylokokkbakterien.


I tropene skyldes brennkopper ofte streptokokkbakterien som er mer alvorlig, blant annet på grunn av nyresykdom. Norwegian-English dictionary. Found sentences matching phrase brennkopper. For å motta nyhetsbrev må du logge inn og krysse av for nyhetsbrev i brukerprofilen din. Litteratur Koning, S, et al.


Brennkopper engelsk

Interventions for impetigo. Fant setninger matching frasen brennkopper. Oversettelse minner er skapt av mennesker, men justert av en datamaskin, som kan forårsake feil. De kommer fra mange kilder og er ikke kontrollert. Det typiske er kløe nattestid.


Gir hudutslett, ofte med impetigo ( brennkopper ), mellom fingre, volarsiden av håndled på bryst, penis og skrotum. Utbredelsen er ofte symmetrisk. HVa heter brennkopper på engelsk eller på latin så jeg kan slå det opp?


Takk for hjelpen liksom! Del dette innlegget. Viser side av 17. Her ligger informasjonmateriell om flere vanlige sykdommer hos barn. Dette er informasjon som enkelt kan skrives ut for å gis til foreldre og andre pårørende.


Informasjonen er utarbeidet i samarbeid med Kvalitetsutvalget i Norsk Barnelegeforerening. Forløpet av vannkopper er vanligvis mildt hos barn med normalt immunforsvar. De fleste barn får sykdommen i løpet av småbarnsalderen, og de blir derved varig immune. Vi har ett översättning av brennkopper i norsk-svensk ordbok med synonymer, definitioner, exempel på användning och uttal.


Les også: Fakta om brennkopper. Symptomer Gir lange hosteanfall etterfulgt av hivende pusting, og med mulige brekninger som følge. Karakteristisk ved spesielt å opptre om natten. Barnemark, også kalt småmark eller oxyuris, er infeksjon med marken Enterobius vermicularis i tykktarmen.


Det er en liten gulhvit mark. Voksne individer måler 8-mm x mm. Mennesket er den eneste verten, og en person smittet med barnemark kan huse fra noen få til flere hundre mark. Smittevernveilederen er et oppslagsverk om forebygging og kontroll av smittsomme sykdommer. Hovedmålgruppen er ansatte i kommunehelsetjenesten.


Noen ganger kan utslettene ligne på brennkopper , men stort sett er det lett å stille diagnosen. I spesielle tilfeller er det mulig å ta en prøve av væske fra blemmene og sende den til dyrking. Dette kan gjøres inntil dager etter utbruddet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg