mandag 11. januar 2016

Norsk navn gutt

Alle navnene i listen har ikke nødvendigvis historisk brukt i Norge, da fornavn brukt av innvandrere også er med i liste. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.


Leter du etter et norrønt navn til en gutt ? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en rekke norrøne mannsnavn.

Norrøne kvinnenavn finner du på denne siden. Finn guttenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne guttenavn. Se navnestatistikk med topplister for guttenavn. Alt du trenger å vite om navn.


Hvordan finne riktig navn til barnet, navnestatistikk, navnetips, navnelister og andre gode tips til navnevalget. Noen eksempler på navn fra romersk mytologi er Flora, Janus, Lara, Luna og Amor. Amor var opprinnelig navnet på en romersk gu men det er et navn som brukes både på gutter og jenter i Norge, fortsetter han.

Utne legger til at flere av navnene også kan ha bakgrunn i annet enn gammel mytologi. Når undertegnede journalist spør Statistisk Sentralbyrå (SSB) om det finnes en liste over uvanlige navn i Norge i dag, er svaret at en slik liste er nærmest umulig å oppdrive. Det finnes rett og slett drøssevis med sjeldne navn i deres register. Her er noen navn som har blitt tatt i bruk i Norge de siste årene, og som flere og flere bruker, men som ikke er overforbrukt foreløpig. Til inspirasjon for foreldre som vil være med der det skjer, og til alle andre som lurer på hva som er navn vi må venne oss til.


Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge. Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, da fornavn brukt av innvandrere vil listes sammen med andre. Min mann og jeg venter en gutt , men har ennå ikke blitt enige om navnet hans.


Vi vil helst ha det siste, men vil heller ikke at han skal oppleve det som en byrde senere i livet. Vi har hørt mange skrekkhistorier om. Jeg er norsk og barnefar er spansk. Jeg har termin i november og vi har så smått begynt å tenke litt på navn , men vi finner ut at det er svært vanskelig! Vi vil gjerne ha et navn som høres bra ut både på norsk og spansk da vi blir å bruke begge språkene hjemme.


Jeg liker blant annet Elias, I. Aktuelle navn er: Gunnar Amund Eivind Anton Trenger tips til flere navn i samme gate. Holde p det norske , og ikke bare velge navn som skal vre s spesielle og. Navn som ikke oppfattes som typisk norske , siden alle navn som er registrert i. Alle heste navnene er det dere spillere som har kommet med.

Det kommer flere, men det tar ganske lang tid å lage listen så det kommer til å komme litt etter litt. Her finner du en oversikt over navn på dyr. Vi trenger din hjelp til å legge inn navn. Har du ett eller flere navneforslag kan du selv legge til disse.


Alle katter fortjener å ha et navn. Foto: Freedigitalphotos. Katteportal Kattenavn. En av de største informasjonskilder om hunderaser.


Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Vet du om noen katte navn som burde vært med i oversikten, hadde vi vært takknemlig om du hadde sendt oss en mail med ditt navneforslag til katt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg