tirsdag 26. januar 2016

Min fastlege helfo

Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per kalenderår. I tillegg til de ordinære byttene, kan du bytte fastlege hvis du melder flytting til folkeregisteret eller hvis fastlegen slutter eller reduserer listen sin. Du kan også velge fastlege i en annen kommune enn der du bor.


Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå. Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge. Bytte fastlege - Min fastlege.


Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår. Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege , e-resepter og kjernejournal. Når du som helseaktør har avtale med Helfo , får du direkte utbetalt den økonomiske stønaden pasienten har rett til.


En avtale om direkte oppgjør er en personlig og gjensidig forpliktende avtale mellom deg og Helfo. Her finner du en oversikt over alle fastleger i Norge, med brukervurderinger og gode filtreringsmuligheter som kan hjelpe deg å finne ut hvilken fastlege som passer best for deg. Søk blant alle fastlegene her.


Kontakt fastlegen via helsenorge. Hvis legen din tilbyr digitale tjenester via helsenorge. Fakturaadresse for helseaktører. Bestill frikort, se hvor mye du har betalt i egenandeler og hvor mye du må betale for ulike helsetjenester som lege eller fysioterapeut. Det er en fordel å ha fastlege der du bo.


Vi oppfordrer derfor alle som bor eller oppholder seg i Bodø kommune over lengre ti om å bytte til en fastlege her. Du kan kontrollere hvem som er din fastlege og eventuelt bytte fastlege på denne lenken til Helse Norge. Hvordan finner jeg ut hvem som er min fastlege ? Du vil få et brev fra HELFO med informasjon om hvordan du går fram, dersom du ønsker å bytte fastlege. Norge, og få informasjon om hvilke tjenester disse tilbyr.


Dersom du tidligere har vært tilknyttet en fastlege som i dag har full pasientliste, og du har flyttet tilbake til kommunen etter en periode, som ikke overstiger tre år, har du rett til å bli tatt inn på listen igjen. Etter min mening må man ikke miste det sosialmedisinske aspektet ved slike analyser. Der foreldre har felles foreldreansvar og forskjellig adresse, plasseres barnet på samme liste som den av foreldrene som har samme folkeregisteradresse som barnet. For å kunne bytte fastlege , må du være over år.


Du får dessuten et ekstra fastlegebytte dersom fastlegen din flytter eller. Bestill legetime, avbestill legetime, resept-fornyelse og andre henvendelser. Barn under år har krav på samme fastlege som foreldre, selv om legens liste er stengt. Fastlegeordningen er frivillig.


Hvis du ikke ønsker å være med i den, må du selv finne en allmennlege å gå til. Offisiell profil for helsenorge. Her finner du kvalitetssikret informasjon om sykdommer, behandling, helseråd og tjenester i helsevesenet.


Vi svarer hverdager mellom kl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg