fredag 29. januar 2016

Psykisk helse

Søk etter psykisk helse på den nye KensaQ. Kurs for profesjonelle og andre interesserte. Psykisk helse handler om tanker og følelser.


En god balanse mellom disse gjør det lettere å mestre hverdagen, på godt og vondt. Rådet for psykisk helse er en frittstående paraplyorganisasjon, med medlemsorganisasjoner, som skal være en pådriver for god psykisk helse.

Av og til må man drite seg ut for å få mulighet til å snakke, sier Heidi Nordby Lunde, som sa på tv at psykiske lidelser ikke er alvorlig sykdom. Synger om de stygge følelsene. Fem råd for økt livskvalitet og sterkere psykisk helse.


Vanene dine påvirker helsa di – den fysiske så vel som den psykiske. På samme måte som du med små grep kan styrke den fysiske helsa, kan små grep også styrke den psykiske helsa. Men kongressen retter seg også mot områdene oppvekst, skole, arbeid og bolig. ROP-feltet engasjerer mange fagfolk på den ene.


Hvert år markerer tusenvis av frivillige Verdensdagen for psykisk helse.

Dagen skal øke kunnskap og åpenhet om psykisk helse , og fremme gode levevaner. Forskning og faktainformasjon om psykisk helse. Modum Bad tilbyr forskningsbasert behandling av psykiske lidelser, kurs og fagkurs innen samliv og helse samt kirke- og kulturopplevelser.


Helsebiblioteket har samlet norske, danske svenske og engelskspråklige retningslinjer innen psykisk helse. Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Rask levering - dagers åpnet kjøp. Presentasjon om forekomst av psykiske plager og lidelser. Trenger du lysbilder til foredrag om psykisk helse ? Vi gir også tilbud om samtale og veiledning til pårørende.


Rask psykisk helsehjelp er vårt tilbud til deg som har lettere psykiske vansker. Lettere psykiske vansker rammer en stor del av befolkningen i løpet av livet. Akutthjelp, aktivitetshus, distriktpsykiatrisk senter (DPS), BUP, fontenehusene. Distriktspsykiatrisk senter (DPS) DPS-tilbud i din bydel, etter henvisning fra fastlege. Master i psykisk helse er et samlingsbasert masterprogram for deg som jobber med psykisk helse hos barn, unge eller voksne.


Mjøsund trekker fram seks punkt hun mener alle bør vite om psykisk helse. Alle mennesker opplever problemer. Du kan være trist og nedfor, sint eller red men oftest går det over igjen.

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hvorfor en strategi for psykisk helse ? Vi vil skape et samfunn som fremmer mestring, tilhørighet og opplevelse av mening. Det er alltid hjelp å få – snakk med noen! Den faglig ansvarlige for vedtak.


Pakkeforløp for psykisk helse og rus. Den faglig ansvarlige for å treffe vedtak samt beslutte nærmere angitte tiltak etter loven her, skal være lege med relevant spesialistgodkjenning eller klinisk psykolog med relevant praksis og videreutdanning som fastsatt i forskrift. Unge med erfaring fra psykisk helsehjelp gir råd og går i dialog med fagfolk og myndigheter.


Om Kongsberghjelpa. Livsmestring i barnehagen. Helse er et kulturelt betinget begrep som varierer med kultur, oppfatninger og historie. Medisinsk er helse definert som organismens evne til å effektivt svare på stressfaktorer og effektivt restituere og vedlikeholde en likevektsbalanse.


Videreutdanningen gir deg faglig og personlig kompetanse til å oppnå god profesjonell samhandling med brukere og pårørende. Du lærer om faktorer som fremmer og hemmer psykisk helse for individ og grupper. Hva menes med psykisk helse ? Verdens Helseorganisasjon (WHO) definerer god psykisk helse som ”en tilstand av velvære der individet realiserer sine muligheter, kan håndtere livets normale stress, kan arbeide på en fruktbar og produktiv måte og har mulighet til å bidra for samfunnet”.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg