tirsdag 26. januar 2016

Når begynte dere med smokk

Med Philips Avent-smokker kan du trøste barnet ditt når som helst. Philips store utvalg gjør det lettere for barnet ditt å ta smokken. Vi tar godt vare på de små.


Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Lag din egen smokk med ditt eget bilde, motiv og tekst.

Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Kjøp smokk hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Når begynte dere med smokk ? Bruker dere smokk ? Ev når begynte babyen med det?


Amminga går fint, har nok melk og han var over fødselsvekta si allerede etter dager.

Men eneste måten å få han til å sove på er med puppen. Dette har ført til at jeg har blitt veldig sår. SensommerSpire skrev: ↑ Får. Anonym bruker skrev: Det gjør vi, og får kjeft. Du skulle bare visst hvor vanskelig det er noen ganger.


Jeg har måttet argumentere i garderobe. I dag kjørte vi bil for første gang etter hjemkomsten. Hun begynte å småsutre, og jeg kunne ikke gi henne puppen. Tenkte derfor hun ikke var sulten, men hadde et sugebehov. Jeg tør ikke starte med smokk fordi jeg har hørt at de kan bli sugeforvirret.


Jeg sliter med å få babyen min til å sove, han er bare litt over uker, og sover maks time, så våkner han og vil amme. Da kan han våkne etter min og vil amme. Har funnet ut at det er nok bare ett sugebehov han har, fordi på natta sk. Merker ammingen her er godt i gang, men at han bruker puppen til å sovne også, så vurderer det, men redd det er for tidlig? Jeg er i uke nå og magen har foreløpig bare vært oppblåst.


Men jeg kjenner at det strammer godt rundt magen når jeg er oppblåst, men jeg kommer nok ikke til å kjøpe noe særlig med mammaklær før om en stund.

Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Datteren vår sluttet med smokk på dagtid da hun vr 6mnd.


Når er det egentlig vanlig å slutte med smokken? Får den kun om natta, og når hun sover på dagen. Har egentlig lyst til å slutte helt med smokken alt nå , hun er blitt år. Er det veldig tidlig å slutte, evt. Vet at det er anbefalt å vente en stund før man introduserer smokk for babyer, pga amming.


Men av nysgjerrighet, når begynte du med smokk til din baby? Hadde du vært på nyfødtintensiv så hadde barnet ditt får utlevert sin egen smokk allerede dag og dere hadde blitt oppfordret til å bruke den, så det er veldig delte meninger om dette med smokk. Vi brukte smokk når vi kom på barsel og fikk ikke en eneste kommentar på det. Men, knerten var prematur og vi hadde vært innom. Nå har jeg også blitt småbarnsforeldrer :-) Kommer sikkert til å spørre dere om masse råd her etterhvert tenker jeg!


Men det jeg lurer på i dag er dette med smokk. Gutten vår er en mnd gammel og jeg har i en uke ca prøvd å gi han smokk. Vi begynte med en gang vi kom hjem fra sykehuset. Han vil ikke ta den! De på apoteket funka ikke her så kjøpte den trepakken på cubus(de brukte vi på forrigmann også), og de ville han ha.


Jeg ammet mye, særlig om natta til hun var mnd og det var tomt for melk, da fant hun ei av smokkene vi tidligere hadde prøvd (sikkert ti sorter) og begynte med den! Så nå har jeg en toåring som begynte med smokk når hun var mnd:p MEN vi er veldig restriktive på den da, hun får aldri bruke smokka utenom leggetid (og når hun er syk).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg