mandag 11. februar 2019

Trening etter graviditet

Med andre ord er det store individuelle forskjeller. Men enkelte øvelser kan alle starte med allerede dagen etter fødselen. Friske gravide bør være fysisk aktive og holde seg i form. Du kan trene helt fram til fødselen, så lenge det ikke gir deg smerter eller ubehag.


Etter fødselen kan du starte opp med trening så snart du føler for det Innhold. Leisa Hart gir deg her korte og enkle treningsøkter som passer godt i din nye og hektiske hverdag etter at barnet har blitt født. Nå trener hun seg opp igjen for å nå gamle høyder. Her er hennes tips til trening under og etter graviditet.


Nytt år og nye muligheter! Da har jeg noen råd om ting det er viktig å ta hensyn til før du setter i gang. De første seks ukene etter en fødsel bør man ikke sette i gang med intensiv trening , men det finnes noen enkle øvelser man kan gjøre.


Trening etter graviditet

Det er viktig å tenke litt over tid. Videre forteller hun at man må ta barseltreningen i sitt eget tempo. For noen er det riktig å starte med trening etter uker, mens det for andre kan ta uker eller enda lengre tid. Trene etter fødsel. Det kommer helt an på hva slags fødsel man har hatt og ikke minst hvilket utgangspunkt man hadde før graviditeten.


I de siste årene har det vært mye fokus på trening , mage, mammakroppen og hvordan den skal se ut etter et svangerskap. Det har og vært tilfeller av netthets som gir et økt fokus på dette med negativt fortegn, dette har gitt mange kvinner dårlig selvtillit. Den vanligste bommerten er å utsette oppstarten for lenge. Det anbefales normalt ikke å starte trening før blødningen har stoppet.


Råd om trening under graviditet. Ved å oppgi dette kan du få bedre tilpasset innhold etter om du har formell helsefaglig kompetanse eller ikke. Utdanning for deg som er personlig trener og vil få kunnskap om trening under og etter graviditet.


Alt dette har virkelig vært påvirket under graviditeten. Og denne sylinderen er enormt viktig for deg for at kraftoverføring fra armer og bein og mellom kroppshalvdelene skal funke best mulig. Så vær smart når du skal begynne å trene mammakroppen din! På siden vår om mammamage forteller vi lett mer om tips til trening etter graviditeten. Fysisk aktivitet er viktig for å sikre god helse, og bør inngå i forberedelsen til svangerskapet.


Trening etter graviditet

Det finnes mange rare forestillinger der ute om trening under graviditeten. Noen kommende mødre blir ganske hysteriske, fordi de er så bekymret for at de kan gjøre noe som skader barnet, men barnet er veldig godt beskyttet inne i magen. Man skal ikke pakke gravide inn i bomull.


Etter graviditet vil det være ekstra viktig å styrke den indre kjernemuskulaturen, samt bekkenbunnen en tid før du begynner med feks løping og tunge løft. Jeg vil anbefale deg å ta deg god tid til dette, og få sjekket både magemuskler og bekkenbunn før du begynner med hard trening etter de anbefalte ukene etter fødsel. Gravide må unngå overoppheting.


Trening etter graviditet

Du bør derfor ikke trene hardt når det er for varmt, når det er høy luftfuktighet eller hvis du har feber. Energi- og næringsinntaket må stå i forhold til forbruket. Men her må vi skille mellom trening , fysisk aktivitet og det og skulle gjøre raske endringer.


Når det gjelder trening så er det veldig individuelt hvor fort man kan trene igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg