fredag 8. februar 2019

Leker til barnebursdag

Dekorasjon til lokalet og bordet, samt annet tilbehør. Bestill på nett her! Pinatas til feiringen? Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former.

Finn festdekoret til ditt party. Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Alt du Trenger og Lynrask Levering!


Allikevel faller det stort sett meget positivt ut, særlig blant barn fra ca. Leken må planlegges i forveien slik at man kan spare opp tomme melkekartonger, eggekartonger, smørpakninger osv. Man kan også ha lekebutikk og det faller som regel enklere ut. Leker er det jo som oftest nok av på barnerommet.


Her finner du noen morsomme barneleker som kan passe i en barnebursdag.

På utkikk etter morsomme barneleker til bursdag eller andre samlinger? Tips til barnebursdag for skolebarn. Foreldrene bør i hvert fall passe på at det ikke går så langt som med en familie i Sverige, der bråket etter en barnebursdag nå havner i retten. Den svenske avisen Sydsvenska Dagbladet skrev i sommer om den katastrofale bursdagen der bråket startet da en 8-åring inviterte alle klassekameratene bortsett fra to.


Lek morsomme bursdagsleker som stolleken, hviskeleken, haien kommer, stiv heks og fiskelek når du arrangerer barnebursdag for barn som er eller år. Da kan det være greit å ha noen morsomme bursdagsleker i bakhånd. Selv om barna ofte syns det er moro å leke på eget initiativ, kan det nemlig være greit å samle troppene og lage litt orden i rekkene før festen kommer helt ut av kontroll. Eriksen har selv barn, og har selv hatt utfordringer med å finne passende aktiviteter som barna kan ha det moro med på bursdagen. Limbo - Bind en ballong på beinet og prøv å smelle andres ballonger.


La barna med bind for øynene smake på ulike ting å gjette hva det er: Kaviar, honning, kjeks – det dere har i kjøleskapet. Men hva med bursdagsgave? Man møter jo ikke opp i en barnebursdag uten en gave til bursdagsbarnet. Ta det helt med ro – vi har tross alt Nordens største leketøysutvalg!


Blant våre leker vil du finne alt fra dukker og actionfigurer, til radiostyrte biler og spill, så det er bare å shoppe løs! Stafett er alltid gøy og passer til alle bursdager. Hvor vanskelige øvelsene er får man bare tilpasse barnas alder!

Her har vi noen morsomme eksempler på øvelser, som passer perfekt til stafettøvelse med lag eller som morsomme leker der det er alle mot alle! Vi har samlet ulike produkter fra nettbutikken i forskjellige tema til barnebursdag , slik at du kan finne alt du trenger på ett sted og få det tilsendt hjem. Enkelt og veldig greit!


Vi har invitasjoner til å invitere, pynt til å dekorere og leker til å underholde! Noen synes tema er gøy fordi det gjør resten av planleggingen enklere – da har man forankret feiringen i noe konkret og kan tilpasse pynt, mat, leker og innbydelser der etter. Ta gjerne barnet med på valget – det er bursdagsbarnets dag, så temaet bør passe godt. Barna synes jo alltid det er rasende festlig om de voksne er med på leken, og da kan det være greit å ha klare noen leker ! Så når bursdagsinvitasjonene er sendt ut, bordet til barnebursdagen er ferdig pyntet og kaken er ferdig bakt, er det på tide å finne på hva som skjer når maten og kakene er konsumert. Tampen brenner er en lek som er mye lekt i barnebursdag.


Mens barna leker eller er opptatt med noe annet, gjemmer de voksne godteposer eller små premier rundt om i rommet der selskapet feires. Et og et barn skal så prøve å finne en hver sin premie. Min erfaring er at bursdager trenger regi.


Det kreves et program som samler alle om en felles leker tilpasset alder, plass og årstid. Barnebursdag er gjerne årets høydepunkt og en dag barna gleder seg til. Mange kontakter oss og spør om tips til tema og budsjettvennlige effekter. Vårt beste tips til barnebursdag. Skal du ha barnebursdag ? Se vårt utvalg av dekorasjon og pynt til barnebursdag.


Vi har flere temaer å velge mellom til både jente og gutt! Kombinasjonen av lang erfaring og et rendyrket konsept gjør at stadig fler velger Oslo Gladiators når jubilanten fyller år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg