søndag 3. februar 2019

Europeiske forsikring

Les mer om kollektive forsikringer her! Fyll ut ett skjema, og motta tilbud fra flere forsikringsselskaper. Forsikre deg før neste reise med vår helårs-, engangs- eller studentforsikring! Last ned ditt digitale reisekort før du reiser bort.


Blir du syk og trenger legehjelp mens du er på reise, hjelper vi deg med å finne den beste legehjelpen.

Sjekk pris på forsikring hos Nordens største forsikringsselskap. Europeiske reisekort. La de konkurrere om deg, slik at du får beste dekning til best mulig pris.


Vår reiseforsikring gir deg ekstra trygghet på alle typer reiser inntil dager. Med vår dekningsgaranti har du også markedets beste dekning. Les om hvorfor man bør ha helårs reiseforsikring gjerne i tillegg til kredittkortforsikring. Vi hjelper deg å finne beste reiseforsikring, også om du er student.


Ta først kontakt med reisearrangør for ombooking eller refusjon av reisen.

Fusjonert med Storebrand Skadeforsikring AS Dato xx. Det store flertallet har en reiseforsikring. Enten en for hele familien, eller en for enkeltpersoner.


Samtlige av forsikringsselskapene har inkludert en avbestillingsbeskyttelse i. If hjelper deg med å velge riktig forsikring. Kortet dokumenterer at du har rett til nødvendig helsehjelp på lik linje med statsborgarane i opphaldslandet. Reiseforsikring for deg eller hele familien, på små og store reiser.


Du, familien og eiendelene dine er forsikret. En reiseforsikring består av mange elementer. De viktigste dekningene er nok reisesykdom og hjemtransport.


Risikoen for å bli syk eller bli utsatt for ulykker, ran og tyveri er større på reise enn i den vanlige hverdag. Alle som skal ut å reise trenger en god reiseforsikring! Slik gir vi trygghet til hverandre. Sammenlign selv og finn den beste og billigste reiseforsikringen! Gjelder på fritid og på reise i hele verden inntil dager.


Kjøp enkelt på nett. Dette er de viktigste dekningene hentet fra vilkårene.

For å se de fullstendige vilkårene kan du klikke på Vilkår i tabellen under. I tillegg samarbeider de blant annet med Sjømannskirken. Så uansett hvor du er, er de aldri langt unna. Når du er på reise er det viktig å ha reisekortet ditt lett tilgjengelig, dette kan du laste ned. Du kan også enkelt navigere deg frem til våre.


Eika Forsikring er et trygt valg av forsikring av reise. Se sammenligning av våre reiseforsikringer og finn din pris. Husk at du må kjøpe forsikringen før du drar hjemmefra for at den skal gjelde på turen.


Informasjon om Coronaviruset og reiser til Kina og Hong Kong. Situasjonen er i stadig endring og sykdomsbildet er uforutsigbart. Vårt forsikringsselskap, Fremtin dekker avbestilling av reise og opphold for forhåndsbetalte reiser til Kina og Hong Kong - foreløpig frem til og med 9. I kolonnen for rabatt har vi satt opp samlerabatten du får ved å samle forsikringer. I siste kolonnen har vi satt på prisen etter samlerabatten. En god reiseforsikring bør alltid være en del av reisefølget.


Den har lang reisevarighet og sikrer deg og din bagasje på alt fra korte turer til eksotiske reisemål. Hvilken reiseforsikring du bør velge er blant annet avhengig av hvor du skal reise, og hvor lenge du skal være borte. Med en gjennomsnittlig svartid på bare sekunder og et stort assistansenettverk, kan vi raskt hjelpe deg når du virkelig trenger det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg