tirsdag 12. februar 2019

Hvordan ta solarium

Hvordan ta solarium

Ikke bruk solarium hvis du bruker medisin som kan gjøre deg ekstra lysømfintlig. Er du i tvil, oppsøk lege. Vent minst timer mellom de to første gangene du tar solarium.


Ikke sol deg ute og i solarium på samme dag. Oppsøk lege hvis føflekker forandrer seg, eller det oppstår hevelser, klumper eller sår. Bør ungdom ta solarium ? Det skyldes at overdreven soling i sol og solarium kan gi deg hudkreft. Etter årets solfattige sommer bør flere ta solarium eller dra på Syden-ferie, mener kreftforsker.


Han sier at lite sol gjør at mange får i seg for lite D-vitamin. Solarium øker risikoen for føflekkreft. Risikoen er størst når man starter i ung alder og når man tar solarium ofte over en lengre periode. Det er derfor 18-årsgrense i solarier.


Hvordan ta solarium

Noen grupper frarådes å ta solarium. Selv om solariumsbruk har fått en aldersgrense på år, er det likevel tillatt for voksne mennesker å ta så mye sol man ønsker. Så hvor farlig er det egentlig å ta solarium ? Store sprik i studiene. Forsker Johan Moan ved Universitetet i Oslo påpeker at det er stor sprik i de vitenskapelige studiene når det kommer til solariumsbruk. Hvordan tar jeg sol?


Bare går inn på et solarium , og sier til dem i kassen at jeg skal ta sol, eller må jeg bestille time? Dermed kan det for mange fort virke fristende å et par runder i solarium for å friske opp brunfargen, og en del tror fortsatt at det å ta sol et par ganger før du drar et varmt sted kan være med på å forberede huden på strålene slik at du blir mindre brent. Vær så snill å hjelp meg! Vennligst velg ditt fylke for å se oversikt over Brun og blid solsentre i ditt område.


Slik tar du skjermbilde i Windows 10. I Windows tar du et bilde av hele skjermen ved hjelp av Print Scrn-knappen, som gjerne sitter øverst i høyre hjørne av tastaturet. Derfor er det 18-rs aldersgrense for ta solarium i Norge og krav om. Ofte, folk som velger å ta tanning reiser spørsmålet om hvordan man skal gå i solarium.


Før du begynner å besøke et solarium og ta eksponering, bør du gå til en lege -dermatologa til han skannet huden din, om eventuelle svulster. I dette tilfellet er den ultrafiolette kontraindisert. Lytt til legens anbefalinger om varigheten av økten, som er egnet for din hudtype. SVAR: Hei, og takk for at du skriver til ung. Typiske symptomer er rødhet, hevelse, blemmer og kløe i huden.


Har tenkt å ta solarium før bryllupet for å få en fin brun farge til dagen. Eller funker det like bra med selvbruningskrem? Har aldri tatt solarium før. Pleier å bli fort brun i ansiktet og på armene, men resten av kroppen går det tregere med.


Nå vet du hvordan du skal sole i solarium for å få en jevn bronse farge. Ikke overse disse enkle reglene, og du vil aldri få vite bivirkninger av tanning. Ikke glem å ta kontakt med legen din hvis du har en kronisk sykdom eller du tar noen medisiner. Lykke til med soling!


Hvordan ta solarium

Men det bør du ikke gjøre, mener både stråleekspert og hudlege. Jeg har ikke prøvd vanlig selvbruningskrem så mye, men jeg har hørt at man får så mye skjolder og sånn, men kom gjerne med andre tips.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg