tirsdag 12. februar 2019

Liten sjokoladekake oppskrift

Man trenger tross alt ikke spise mer kake enn mann må, eller? Derfor dukker denne oppskriften opp på bloggen nå. I januar, der de fleste kanskje holder seg unna sjokoladekake helt etter julens utskeielser. En enkel liten sjokoladekake kan du blande sammen for hånd på noen minutter.


Liten sjokoladekake oppskrift

Den tar minutter å steke og kanskje like lenge å. Dette er en enkel oppskrift på en herlig og lettlaget sjokoladekake , som blir litt saftig og kompakt. Kaken serveres med en syrlig ostekrem. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt!


Nyt sjokoladekaken sammen med et glass iskald melk. Det smaker godt, samtidig som melkeglasset gir deg viktige næringsstoffer du trenger hver dag, for eksempel jod og kalsium. Se flere deilige sjokoladekaker her. Her kommer oppskriften på en sjokoladekake som forsvant på et blunk da jeg hadde den med på jobben. Kakebitene på bildet er pyntet med ekstra krem, frysetørket jordbær, sjokoladebiter og friske jordbær.


Liten sjokoladekake oppskrift

Oppskriften passer til en form på x centimeter. Den aller første kaken er en saftig sjokoladekake med myk karamell og kaffeglasur. Neste sjokoladekake på listen er en “Devils Food cake”. Fordi den er djevelsk god vel. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til.


En saftig og god sjokoladekake er alltid en sikker vinner, enten du skal servere den i barnebursdag eller som pausekos på en dugnad. Denne oppskriften er superenkel og kaken kan fint lages en dag eller to på forhån da blir den bare enda mer saftig. Her har dere sjokoladekaken , og jeg skal si dere at Wonja har god smak, for gjett om denne kaken er god! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Det er alltid hyggelig med kake enten du feirer stort og smått, overrasker kollegaene dine, serverer familie og venner eller rett og slett bare MÅ HA NOE GODT.


Liten sjokoladekake oppskrift

Her er oppskriften på en mild og saftig sjokoladekake som barn og voksne elsker. Smelt smør og sjokolade over vannbad (eller i mikroovn) 2. Pisk luftig eggedosis av egg og sukker 3. Bland inn smør og sjokolade. Sikt inn det tørre.


Kle en liten langpanne, ca. Hell røren over i formen. Glasur: Mål opp smør i en bakebolle, og la det bli mykt i romtemperatur. Ha i resten av ingrediensene bortsett fra kaffe, og bland godt sammen.


Sjokoladekake i langpanne er en enkel, men supergod klassiker som er rask å røre sammen. Denne varianten er så saftig at den vil umiddelbart bli en favoritt til både store og små anledninger. Ingenting slår en kjempesaftig og smakfull sjokoladekake ! Denne kaken er meget rask å lage fordi deigen bare skal røres sammen.


Rømmen gjør kaken ekstremt myk og saftig, og Firkløversjokoladen gir mild og deilig sjokoladesmak på glasuren! I går stod denne kaken ferdig, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag. Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker.


Enkel, saftig og god. Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter.


Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg