fredag 1. februar 2019

Test av vognposer

Relevante fordeler i småbarnstiden. Barnas Hus butikk her. Kjøp vognposer hos Babyshop. Det finnes et bredt utvalg av vognposer i alle forskjellige prisklasser.


Test av vognposer

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Noen har syntetisk polstring, andre er fylt med dun eller ull. Mange vognposer har et avtakbart lokk, slik at man enkelt kan åpne opp posen hvis man skal inn i butikken, men også for at baksiden skal kunne fungere som en sittepute. Vi tester produktene for hverdagsbruk. Den overordnede konklusjonen er at det finnes en pose for ethvert behov og at foreldre har ulike behov når det gjelder vognposer.


Når du skal ut med barnet ditt i barnevogn om vinteren, er et alternativ å kle på barnet slik at det ikke trenger å fryse. De er flere uavhengige kilder som tester vognposer. Riktig valg av vognpose er veldig viktig for deg og barnet ditt.


Se tester av Easygrow, Voksi, Elodie Details, Najell og Nordlys mfl. Test av vognpose til barnevogn. En vinterpose bør være varm, praktisk, behagelig og sikker i bruk. Stor test av vinterposer for småbarn. Da det testmagasinet Test.


B Revolution Pro som fikk vinnertittelen. Dette bør være med å avgjøre ditt vognkjøp. Vårt valg av best i test blir modellen Epic Phantom, en stilren og prisgunstig koffert med gode funksjoner og gjennomtenkt innredning. Vi gjør dette ved å samle flere tester i én stor samletest, som sier mer om et produkt enn hva enkelttester gjør.


Test av vognposer

Sjekk ut utvalget her! Våre testresultater bygger på tester fra flere kilder, blant annet NAF , Forbrukerrådet og TVhjelper deg. Vognposen kan brukes både i ligge- og sittedelen. For liggedeler finnes det spesielle mini- vognposer som gjerne kan brukes i babystol om ønskelig, men også vanlige vognposer passer som regel i en normalt stor liggedel til duo- eller. Noen som har meninger om tips om gode vognposer til vinteren som kan brukes også på sittedelen og kanskje neste år også?


Ser yollyroom nå har tilbud på vognposer så kan jo være verdt å ta en titt Vi bor i Oslo så bør tåle minus med bare to lag ull under, men samtidig mulighet for å åpne om det blir varmere i været. Klikk Easy Grow dunpose: God vannavstøtende evne. Fem av seks vognposer tar fyr etter sekunder. Jeg synes også den er håpløs sammen med Mb. Alt for lang, åpen i toppen og feilplasserte selehull.


Test av vognposer

Den som ligger best er tth og lammy synes jeg. Jeg tror slike tester ikke tar helt høyde for bruk i vogn og fasong sånn sett. Dessverre, det var en sånn test som fikk meg til å ende med voksi urban.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg