tirsdag 5. februar 2019

Løveparken danmark kart

En bilferie gir deg friheten til å tilrettelegge reisen din akkurat slik du selv ønsker. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


GIVSKUD ZOO, midt i Jylland - km fra Legoland i Billund. Oppdag lokale bedrifter, søk etter venner og familie, se flyfoto og gatebilder og finn nærmeste kildesortering. Her går voksne for å ta en øl og et smørrebrø ungdommer for å teste ut halsbrekkende karuseller, og de minste som synes det er mer moro i Rasmus Klumps verden eller et par runder på karusellen. Her får du tre vidt forskellige oplevelser på samme billet: zoo til fods, safaripark i egen bil og den imponerende dinosaurpark. Mens du sitter trygt i bilen, går dyrene tett forbi bilruten.


Turen rundt i parken skjer i egen bil eller i parkens safaribuss. Danland Feriesenter har feriehus og ferieleiligheter med badelan wellness og golf. Det forventede høydepunktet var da vi kjørte bobilen inn i løveparken , og i en skråning lå flokken og løftet så vidt på øyelokket da vi stilte oss opp med kameraer og store øyne. Ikke så mye action her, men mektige dyr. Skal du oppleve hele parken må du også ta beina fatt.


Det er mange turstier i parken, til sammen hele seks kilometer. Bruk en dag på å gjøre deg kjent med noen av de lokale severdighetene. Reis på MaxiCruise og forleng den morsomme opplevelsen om bord med overnatting i Frederikshavn!


Enten du vil bade, shoppe eller du vil oppleve kultur, så er Frederikshavn en spennende by, året rundt. Uansett om du elsker å utfordre gravitasjonen i ville berg-og-dalbaner eller foretrekker roligere aktivteter finnes det en park som passer for deg. Givskud er lite og rolig sted. Fint med lokal kjøpmann som vi brukte, men også relativt kort kjøreavstand til større by som Vejle. Ligger i fin radius til større aktiviteter som Legoland og Lalandia, Løveparken selvfølgelig og Ribe med vikingsenter eller tur over til Fyn.


Flere omkringliggende småbyer med mye sjarm og bakerier. Beregne kjøreavstand og avstand med fly - luftlinje, reisetid (kjøreti flytid) og rute - rett linje - kjørerute på kart. Artikler, reiseinfo, billige flybilletter, hoteller, leiebil og mye mer kan du ordne på ferieguiden. Norges største ferieportal!


Besøk et magisk julepyntet Tivoli i København, gjerne med innlagt juleshopping på Strøget. Andersens Odense for skikkelig god gammeldags julestemning. Mange av de vakre slottene står også pyntet og klare til å ta imot julehungrige gjester i disse tider.


Danmark er alltid dejlig, ikke minst i førjulstiden. Den oppsto som en sammenslåing av Thyholm kommune og tidligere Struer kommune. Her er masser af action, fart og sjov. Martin Merrild fra Venstre som leder for sammenslåingsutvalget og kommende borgmester.


Kart og løyper: Nesten umulig å. I vest er landskapet flatt, med sandstrender frå nord til sør. I aust finn vi skogar av eik og bøk. Vedersø Klit som tilfredstiller ethvert behov. Køb billetter online mindst dage før og spar ! Tag familien med til dyrenes verden.


I Djurslands store dyrepark møder du dyr fra kontinenter i naturskønne omgivelser. Læs mere om Ree Park Safari her! Veludnyttede m² kan blive rammen om jeres næste ferie, i skov og tæt på dejlig strand. Der er flere hytter i nærheden af hinanden, så er I en større familie kan der bookes flere huse. DFDS seiler fra Oslo til København hver dag.


Senk skuldrene og nyt et deilig målti shopping i taxfree butikken, eller ta et bad med barna i BubbleZone!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg