onsdag 27. februar 2019

Gravid uten symptomer og mensen

Kan man være gravid selv om man har mensen ? De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning. Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene. Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens, men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens.


Jeg er ny her og tenkte jeg skulle forhøre meg litt med mer erfarne folk. Jeg er inne i andre PP, og skulle hatt mensen 21.

Mensen kom på dag 2. Jeg har heller ingen symptomer bortsett fra at jeg er stuptrøtt og utrolig nærtagende og irritabel. For det hadde vært litt greit å ha noen symptomer bare for å ikke lure hele tiden på om jeg virkelig er gravid. Hvis mensen ikke kommer til tiden kan det bety at du har blitt gravid , men det trenger ikke å være grunnen.


Noen ganger skjer det uten at det er noen spesiell grunn. Prat med foreldrene dine, helsesykepleier eller lege om mensen blir borte i lengre tid. Jeg bare lurer på en ting Er det mulig å være gravid uten å få noen symptomer og ha mensen ? Utvikler falske symptomer.


Selv om man registrerer ett eller flere gravidtetssymptomer, behøver det ikke å bety at man faktisk er gravid.

Et sterkt ønske om å være gravid , kan til og med føre til at man får en voksende mage – og et såkalt innbilt svangerskap. Hadde to dager med bittesmå blødninger i slutten av januar, for utenom dette har jeg ikke hadd menstruasjon siden SA’en. Så vi hadde lagt fra oss prøvingen for en periode, da jeg var sikker på at jeg måtte ha mensen for å få eggløsning. Marianne er ikke alene om å ha vært gravid uten å være klar over det.


Dette skjer med jevne mellomrom, men det forekom kanskje oftere før, sier professor Tore Henriksen ved Fødeseksjonen ved Rikshospitalet, Oslo Universitetssykehus. Noen av disse kvinnene er overvektige, og da kan babyen forsvinne litt i kroppen, sier han. Hvis man tror man er gravid , er en graviditetsprøve den beste måten å bekrefte eller avkrefte det på.


Tidlige symptomer på graviditet. Det finnes ulike symptomer som kan antyde at du kanskje er gravid. Disse tidlige tegnene på graviditet varierer fra kvinne til kvinne, og fra graviditet til graviditet.


Hvis du er gravid , merker du kanskje ett eller flere av disse symptomene. Det er lite sannsynlig at du får alle på én gang. Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Uteblitt mensblødning er vanligvis første tegn på graviditet. Noen kvinner har imidlertid uregelmessig menstruasjon, andre har blødninger i første delen av svangerskapet, så endring i mensblødning er ikke alltid et pålitelig tegn.

Hva var dine første symptomer på graviditet, og når fikk du dem? Som jeg skrev i innlegget under her, vet jeg ikke om jeg er gravid enda. SVAR: Hei Takk for ditt spørsmål til Ung. Det hvite du fikk på fingeren din tenker jeg kan ha vært utflod fra skjeden din. Det er helt normalt med utflod når man er I puberteten.


Hva kan være grunnen til at man ikke får mensen , når man ikke er gravid ? Uregelmessig mens eller at mensen forsvinner er vanlig og skjer hos cirka prosent av alle kvinner. Har ikke hatt noen symptomer på noe annet, kroppen min har ikke oppført seg merkelig og jeg har ikke følt meg noe andeledes. Har også hatt et veldig rolig barn i magen så så mange spark var det heller ikke,men gullet vår er ønsket varmt velkomen likevel.


Jada, du slapp unna mensen denne måneden, og månedene framover. Og du kommer til å bekymre deg. Selv om det faktisk bare er livmoren som strekker seg.


Jeg bruker å få mens smerter i ryggen noen dsger før tr å magesmerter samme dag som den tr kommer. Jeg går på Yasmin p-piller da og prøver IKKE å bli gravid. Har hatt sex noen ganger den siste måneden, men har tatt pillene som vanlig og regner jo med jeg har vært beskyttet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg